NavMenu

Ralu Srbija dobila sertifikat IFS za transport, skladištenje i distribuciju hrane

Izvor: eKapija Sreda, 21.06.2017. 13:22
Komentari
Podeli
Direktor Ralu Srbija Vladimir Milosavljević i direktor SGS-a Drago Goić Direktor Ralu Srbija Vladimir Milosavljević i direktor SGS-a Drago Goić
Kompanija Ralu Srbija, u sastavu regionalne logističke kompanije Ralu Logistika, sertifikovala je svoj sistem upravljanja poslovanjem i sigurnošću hrane, standardom IFS Logistics za transport, skladištenje i distribuciju.

Kako se navodi u saopštenju kompanije, kao jedna od malobrojnih kompanija u Srbiji, Ralu sada ima potvrdu poštovanja najstrožih kriterijuma sigurnosti hrane i sposobnosti organizacije upravljanja rizicima vezanim za sigurnost hrane.

Sertifikat IFS za 2017. godinu, kompaniji Ralu izadat je za sve tri delatnosti – transport, skladištenje i distribucija - nakon što je u potpunosti zadovoljila tražene uslove. Prestižni međunarodni standard kvaliteta, dobijen je nakon revizije od strane sertifikacijske kuće SGS koja je uspešnost izvođenja u sve tri logističke delatnosti ocenila najvišom ocenom.

- IFS sertifikacijom, odlučni smo da potvrdimo klijentima da će transport, skladištenje i distribucija hrane koju su nam poverili biti obavljeni uz poštovanje najviših standarda zdravstvene sigurnosti. Raduje me što nas klijenti kontinuirano prepoznaju kao kvalitetnog i pouzdanog partnera što je zasigurno podsticaj za pružanje novih i specifičnijih usluga. I ubuduće ćemo biti predvodnik u uvođenju trendova u regionu te se na taj način kontinuirano dokazivati kao kompanija koja pruža najbolje moguće logističko rešenje na jednom mestu - istakao je Vladimir Milosavljević, direktor Ralu Srbija.

U skladu sa IFS standardom, Ralu izuzetno visok nivo pažnje polaže na čistoću i higijenske uslove transporta, skladištenja i distribucije hrane, a očuvanju bezbednosti ispravnosti hrane doprinosi i IT tehnologija, koja omogućava online praćenje temperature u komorama s hranom, adresira maloprodajne objekate u koje su proizvodi isporučeni, evidentira vozila kojim su dostavljeni, zahvaljujući čemu se može izvršiti eventualno povlačenje proizvoda, ako se utvrdi moguća potencijalna opasnost, dodaje se.


Takođe, očekivanim završetkom radova na logističko-distributivnom centru u Ugrinovcima, Ralu Srbija pravi iskorak u poslovanju i proširuje delatnost. Kako je navedeno, logističke operacije u novom skladištu nadogradnja su već razvijenom regionalnom i međunarodnom transportu, a početak distribucije na području cele Srbije kao značajan iskorak zaokružio je ponudu usluga u vrlo kratkom vremenskom intervalu.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Industrija, Saobraćaj, Finansije

Grad ustupa privatnicima više od 30 zemunskih i palilulskih autobuskih linija - Spreman nacrt JPP na deset godina, posao težak pola milijarde evra

Gradske linije na potezima 100 i 700, kao i još nekoliko linija koje prelaze preko Novog Beograda i Zemuna, definitivno će biti ustupljene privatnim prevoznicima. Danas se održava hitna telefonska sednica Privremenog organa grada, na kojoj je od 100 tačaka, najvažnija upravo ona koja se tiče Odluke o usvajanju predloga projekta javno-privatnog partnerstva u obavljanju javnog prevoza na pomenutim linijama. Nacrtom ove odluke predviđeno je

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.