NavMenu

Šta nas sprečava da uspemo - NetWorking Day 20. juna u Novom Sadu

Izvor: eKapija Sreda, 14.06.2017. 14:39
Komentari
Podeli
NetWorking Day – Poslovni susreti, jedanaesti po redu, biće još jednom pre leta, održani u Novom Sadu u utorak, 20. juna, 18h na brodu Zeppelin.

Poslovni događaj NetWorking Day pruža priliku privrednicima, preduzetnicima i svima koji su zainteresovani za nova saznanja, poslovne kontakte i podršku svom radu i razvoju, da u neformalnoj atmosferi razmene iskustva u otpočinjanju i razvoju uspešnog biznisa, savete, inspiraciju i da se međusobno predstave i povežu.

Tema ovog događaja je kako prevazići ono što nas sprečava da uspemo.

Svoja poslovna iskustva, saznanja, savete i put uspešnog poslovanja predstaviće ekskluzivni gosti Irene Lalić:

Božo Janković, vlasnik kompanije Enterijer Janković iz Novog Sada. Osnovana je pre 25 godina kao mala stolarska radionica, a već dugi niz godina oprema enterijere širom sveta kvalitetnim nameštajem i stolarijom od punog drveta. Kompanija Enterijer Janković na čelu sa Božom Jankovićem osnovala je predstavništva u Moskvi, Londonu, Alma Ati, Abu Dabiju i Budvi. Kompanija EY proglasila je Jankovića za Preduzetnika godine u Srbiji 2014. godine.

Dr Nikola Čanak – Dr Nick je motivacioni govornik, lajf kouč, doktor medicinskih nauka, profesor, vrlo zanimljive i inspirativne biografije i ogromne životne energije i harizme. Dr Nick je napisao više od deset motivacionih knjiga i drži motivacione govore u zemlji i inostranstvu. Bio je domaćin i uvodničar na prošlogodišnjem gostovanju Boba Proktora u Beogradu.

Indira Popadić je preduzetnica, poslovni konsultant, autor interaktivnog priručnika za preduzetnike "Uzmite živor u svoje ruke" , i osoba koja hrabro ‘’uzima svoj život u svoje ruke", i inspiriše druge na proaktivnost i odlučnost. Pored rada sa kompanijama i preduzetnicima, Indira realizuje i radionice na kojima prenosi znanja i iskustva stečena kroz dugogodišnji preduzetnički staž i obrazovanje.

Više informacija o događaji pročitaje na sajtu organizatora.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

23.04.2024.  |  Građevina, Saobraćaj

Najavljen tender za prvu deonicu brze pruge Beograd-Niš od Velike Plane do Paraćina

Delegacija Evropske unije u Srbiji najavila je raspisivanje tendera za izgradnju jednog dela brze pruge Beograd-Niš za 1. jul ove godine. Naručilac posla je Infrastruktura železnice Srbije, a tender se odnosi na deonicu Velika Plana-Paraćin. Kako je navedeno u prethodnom obaveštenju o raspisivanju tendera, pruga Beograd-Niš dužine 230 km je strateška za državu i njenu povezanost sa evropskim železničkim mrežama, a troškovi

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.