NavMenu

Stigla nova verzija Playerhuntera - Društvena mreža za sportiste sada još u boljem izdanju

Izvor: eKapija Sreda, 14.06.2017. 13:55
Komentari
Podeli
(Foto: JTKPHOTO/shutterstock.com)
Nova verzija društvene mreže za sportiste Playerhunter sinoć (13. juna 2017. godine) je startovala. Playerhunter je svečano pokrenula ministarka državne uprave Ana Brnabić. Ministarka je simbolično ubacila poslednji kod i "lansirala" novu verziju sajta i aplikacije Playerhunter.

Brnabić je istakla da su informacione tehnologije u velikoj ekspanziji u Srbiji i da se konstantno razvijaju, s tim što će podrška države ovoj grani, ubuduće biti mnogo veća i sistematičnija. Ona je dodala da će u narednom periodu, u dogovoru sa Ministarstvom prosvete, ovoj oblasti biti dat još veći značaj u školstvu.

Predstavljanju redizajnirane verzije društvene mreže za sportiste prisustvovali su mnogobrojni fudbaleri poput Vladimira Petrovića-Pižona, Ilije Petkovića, Boška Đurovskog, Gordana Petrića, Budimira Vujačića, a došao je i selektor fudbalske reprezentacije Srbije - Slavoljub Muslin.

- Iza nas je proces unapređivanja i redizajniranja, koji smo uspešno prošli. Sada je vreme da se predstavimo u novom svetlu - bolji, jednostavniji i lakši za upotrebu - rekli su iz kompanije Playhunter.

Podsetimo, Playerhunter je srpsko-austrijski tech startap, koji predstavlja besplatnu sportsku platformu, odnosno društvanu mrežu za povezivanje i ugovaranje saradnje između sportista, klubova, menadžera i skauta. Digitalizacijom staromodnog sistema tranfera, ova platforma omogućava sportistima da predstave svoj talenat i sposobnosti putem CV-ja, video materijala i statistika, dok menadžerima i skautima pruža mogućnost otkrivanja upravo onakvih igrača kakvi im trebaju. Poseban cilj Playerhunter-a je povećanje vidljivosti igrača nižih liga, koji inače nemaju nemaju šansu da se predstave na tržištu.


Srpsko-austrijski startup Playerhunter našao se na listi top 50 najinovativnijih sportskih kompanija na svetu u organizaciji HYPE fondacije. Ovim dostignućem, kompanija je dobila priliku da svoju poslovnu ideju predstavi javnosti na nekolicini događaja u toku ove godine, sa finalnim predstavljanjem u okviru finala UEFA Lige šampiona.

HYPE fondacija predstavlja globalnu platformu za povezivanje i investiranje u sportskim inovacijama, sa sedištem u Londonu, koja okuplja preko 17.000 članova.

Uskoro više informacija na eKapiji...
Komentari
Vaš komentar

Top priče

23.04.2024.  |  Građevina, Saobraćaj

Najavljen tender za prvu deonicu brze pruge Beograd-Niš od Velike Plane do Paraćina

Delegacija Evropske unije u Srbiji najavila je raspisivanje tendera za izgradnju jednog dela brze pruge Beograd-Niš za 1. jul ove godine. Naručilac posla je Infrastruktura železnice Srbije, a tender se odnosi na deonicu Velika Plana-Paraćin. Kako je navedeno u prethodnom obaveštenju o raspisivanju tendera, pruga Beograd-Niš dužine 230 km je strateška za državu i njenu povezanost sa evropskim železničkim mrežama, a troškovi

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.