Izvor: eKapija | Sreda, 14.06.2017.| 09:19

Salt & Water dizajnirao enterijer modernog vinskog bara u Boki Kotorskoj (FOTO)

Novosadski studio Salt & Water, specijalizovan za arhitekturu i dizajn, izradio je rešenje enterijera modernog vinskog bara, koji će uskoro biti izgrađen u Boki Kotorskoj.

Sa čitaocima eKapije, podelili su svoj najnoviji projekat:

Fotogalerija
Enterijer modernog vinskog bara u Boki Kotorskoj- Klijenti su se poveli temom uklapanja modernog stila sa elementima iz prirode. To je ujedno i razlog zašto u ovom enterijeru preovlađuje puno drvo i mnogo zelenila. Tu su mnogobrojne ukrasne biljke, pa čak i zanimljivi "custom made" elementi poput lustera ukrašenih zelenilom.

Pored pića i poslastica, ovaj vinski bar nudiće i pojedina jela, pa se stoga iza šanka nalazi i kuhinja. Šank je pozicioniran kod ulaza, te tako masivan, praktično dominira prostorom.

Posebno zanimljiv element u ovom enterijeru je pod na kojem se prepliću moderni sa vintage šablonima, a ono što čini enterijer još zabavnijim su razni kuhinjski ukrasi na zidovima. U posebnom ćošku, nalazi se i natpis napravljen od vinskih pampura pored kojeg je i tabla za pisanje na kojoj će se svakog dana smenjivati nazivi dnevnih specijaliteta.

Predviđeno je da gostima na raspolaganju budu visoke šank stolice, obične niske stolice i separei.
Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.