NavMenu

UNIQA nagrađuje pobednike konkursa Putujemo u Evropu

Izvor: eKapija Ponedeljak, 12.06.2017. 12:39
Komentari
Podeli
Trinaest godina zaredom Evropski pokret u Srbiji, u saradnji s Balkanskim fondom za demokratiju i fondacijom Robert Bosch, nagrađuje 50 najboljih studenata Srbije putovanjem u Evropu. Kako bi studenti imali priliku da bezbrižno uživaju u zasluženoj nagradi, UNIQA osiguranje im već nekoliko godina obezbeđuje besplatno putno osiguranje za vreme njihovog boravka u inostranstvu.

- UNIQA osiguranje je, za nepunih 11 godina koliko posluje na tržištu Srbije, prepoznato kao kompanija koja kontinuirano ulaže u projekte koji podržavaju edukaciju i razvoj mladih Srbije. Ponosni smo što imamo priliku da osiguramo buduće mlade lidere i omogućimo im da ovo putovanje pamte samo po lepim i korisnim iskustvima. Svakako, na ovaj način želimo i da skrenemo pažnju na važnost i korisnost osiguranja, posebno kod mlađe populacije, ali i da pošaljemo snažnu poruku o važnosti podrške najtalentovanijim mladim ljudima - izjavila je Sonja Marić, direktorka sektora za marketing i PR UNIQA osiguranja.


Konkurs za ovu vrednu nagradu otvoren je do 16. juna, a mogu da se prijave studenti završnih godina koji su ostvarili prosek viši od 8,5.

Studenti će svoje putovanje započeti trodnevnim boravkom u Berlinu, dok će nakon toga sami izabrati svoje naredne destinacije.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Saobraćaj

Jovanović: Razmotriti kupovinu Siemens tramvaja proizvedenih u Kragujevcu za GSP Beograd

Gradska vlast u Beogradu treba da razmotri kupovinu tramvaja od kompanije Simens (Siemens), koji se proizvode u Kragujevcu, ukazao je direktor Centra za lokalnu samoupravu (CLS) Nikola Jovanović. Jovanović je u pisanoj izjavi podsetio da je pre tri godine tadašnji zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić najavio mogućnost kupovine Simens tramvaja koji se proizvode u Kragujevcu, za potrebe beogradskog GSP-a. - Kako su ovi tramvaji bili u

Izdvajamo još...

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.