Izvor: eKapija | Četvrtak, 08.06.2017.| 15:48
Izdvojite članak Odštampajte vest

Izbor za EY Svetskog Preduzetnika godine od 7. do 11. juna u Monte Karlu

Radojko Janić
Radojko Janić, osnivač i vlasnik kompanije Radijator – Inženjering , nosilac priznanja EY Preduzetnik godine u Srbiji, uputiće se u Monte Karlo gde će se za titulu EY Svetskog Preduzetnika 2017 godine. On će se takmičiti među konkurencijom od 59 nacionalnih pobednika iz 49 zemalja sveta.

Pobednik ovogodišnjeg izbora za EY Svetskog Preduzetnika godine biće proglašen na ceremoniji koja će se održati u subotu 10. juna u Dvorani slavnih, gde je od 2001. do sada učestvovalo 680 finalista.

Nagradu EY Svetski Preduzetnik godine dodeljuje međunarodna revizorsko - konsultantska kompanija EY (Ernst&Young).

- Izuzetno smo ponosni što će Srbija po peti put imati svog predstavnika na izboru za EY Svetskog Preduzetnika godine u Monte Karlu. Takođe, od velikoj je značaja i kompaniji EY kao organizatoru što ovogodišnji kandidat ima veliku podršku i među prethodnim nosiocima priznanja EY Preduzetnik godine u Republici Srbiji, pa nam se tako pored ovogodišnjeg pobednika u delegaciji pridružuju i Dušan Perović (Termovent-Komerc), Darko Budeč(Buck) i Mila Litvinjenko (Aura). Radojku Janiću želimo puno uspeha na ovogodišnjem konkursu - istakao je Ivan Rakić, rukovodeći partner kompanije EY u Srbiji, Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini.

Osim same dodele nagrade, program EY Svetski Preduzetnik godine, od 7. do 11. juna, uključuje i čitav niz zanimljivih govornika, panel diskusija i drugih manifestacija od posebnog značaja za preduzetnike i druge uticajne poslovne lidere koji će prisustvovati. Ovogodišnji program fokusiraće se na temu "Liderstvo kroz promene" u okviru kojeg će se razmatrati uticaj koji preduzetnici mogu imati na poslovno okruženje, sa posebnim akcentom na način prevazilaženja problema u poslovanju u cilju stvaranja poslovnih uspeha.Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.