Izvor: eKapija | Ponedeljak, 05.06.2017.| 17:06
Izdvojite članak Odštampajte vest

Konstituisan Parlament privrednika Privredne komore Beograda - Grad nastavlja da stvara bolji poslovni ambijent

(Foto: ASDF_MEDIA/shutterstock.com)
Grad Beograd će uvek biti uz privrednike, oni treba da nas usmeravaju kako bismo zajedno pravili bolji poslovni ambijent i poboljšali kvalitet života u našem gradu, rekao je u ponedeljak, 5. juna 2017. godine, gradonačelnik Beograda Siniša Mali.

On je, na konstitutivnoj sednici Parlamenta privrednika Privredne komore Beograda, istakao da mu je izuzetna čast da bude među 85 privrednika, najboljih među najboljima, onih koji treba zajedno sa Gradom Beogradom da donose odluke vezane za bolji poslovni ambijent, uspešniju i moderniju Srbiju, kako bi se i našim sugrađanima poboljšao životni standard.

– Mi smo se kao grad pre tri godine opredelili za jaku, intenzivnu i čvrstu saradnju sa Privrednom komorom Beograda i nikada ta saradnja nije bila bolja. Nebrojene obuke, zajednički projekti to pokazuju. U deset gradskih opština otvorili smo šaltere za privrednike, a namera nam je da ih otvorimo u svih sedamnaest opština. Tu privrednici mogu da dobiju odgovor na sva pitanja i nejasnoće kako bismo ubrzali razvoj malih i srednjih preduzeća i kako bi se privrednici koncentrisali na svoj posao – rekao je Siniša Mali a prenosi Beoinfo.

Predsednik Privredne komore Beograda Milivoje Miletić istakao je da su parlamenti privrednika u svim regionalnim privrednim komorama i Privrednoj komori Beograda najznačajnije institucije koje će odigrati važnu ulogu u kreiranju razvoja i svim inicijativama koje treba da doprinesu ambijentu privređivanja.

Marko Čadež, predsednik Privredne komore Srbije, naglasio je da je Parlament privrednika najznačajnije telo i temelj komorskog sistema i dodao da komora treba da bude kreirana po želji privrednika, da bude njihov servis, kao i da se menja onako kako to privrednici traže i očekuju.
Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.