NavMenu

Preduzeće Kirka suri iz Beograda traži kupca - Procenjena vrednost 83,6 miliona dinara

Izvor: eKapija Petak, 02.06.2017. 10:55
Komentari
Podeli
(Foto: Africa Studio/shutterstock.com)
Stečajni upravnik preduzeća za proizvodnju kotlova na čvrsta, tečna i gasovita goriva, projektovanje i proizvodnju energetskih postrojenja i opreme za štednju energije Kirka Suri iz Beograda oglasio je prodaju tog stečajnog dužnika kao pravnog lica metodom javnog nadmetanja.

Najvažniju imovinu stečajnog dužnika čini gradsko građevinsko zemljište u Krnjači ukupne površine 2.984 metra kvadratna, kao i montažna i proizvodna hala, takođe u Krnjači. Procenjena vrednost ovog pravnog lica je 83,6 miliona dinara.

Kako je navedeno, ova procenjena vrednost nije minimalno prihvatljiva, niti obavezujuća za potencijalne kupce, koji svoje ponude mogu dostaviti do 30. juna poštom ili do 3. jula u 11.45 časova lično.

Javno otvaranje ponuda biće održano 3. jula u 12 časova.

Više detalja pogledajte OVDE.

Inače, kako je eKapija ranije pisala ovo preduzeće prodato je beogradskoj firmi SHSF, čiji je suvlasnik lider LDP-a Čedomir Jovanović.

Raniji vlasnik, Slobodan Janjušević, kojeg su zaposleni proglasili za najboljeg gazdu u Srbiji pošto im je uz redovne i pristojne plate pomogao da izgrade 20 kuća, preminuo je septembra 2011. i vođenje fabrikom preuzela je njegova supruga Slavica.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

22.04.2024.  |  Industrija, Saobraćaj

Srbija će projekat "letećih taksija" za EXPO razvijati sa kompanijom Airbus - Najavljeno potpisivanje memoranduma

Vlada Srbije će sa kompanijom Airbus potpisati memorandum za projekat razvoja Air mobility-ja, koji podrazumeva upotrebu malih, visoko automatizovanih aviona, na nižim visinama u urbanim i gradskim oblastima, najavio je ministar finansija Siniša Mali. Mali je na svom Instagram profilu napisao da je sa regionalnim direktorom prodaje u kompaniji Airbus za Istočnu Evropu Aleksandrom Bojanićem, razgovarao je o uvođenju letećih taksija. -

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.