Izvor: eKapija | Sreda, 18.06.2008.| 09:46
Izdvojite članak Odštampajte vest

"Opisi zanimanja" - nova usluga sajta poslovi.infostud.com

(Foto: b)

Sajt poslovi.infostud.com nedavno je pokrenuo novi odeljak- Opisi zanimanja, namenjen svima koji žele da konkurišu za neki posao, pripreme se za intervju ili su primljeni na novo radno mesto, a nisu sigurni šta taj posao podrazumeva. Nova rubrika pruža detaljno objašnjenje preko 100 najčešćih zanimanja, prevod naziva zanimanja sa engleskog na srpski jezik, popis najčešćih dužnosti i odgovornosti, poželjne osobine i kvalifikacije za njegovo obavljanje, kao i mogućnosti zapošljavanja u Srbiji. Cilj rubrike Opisi zanimanja na sajtu poslovi.infostud.com je bolje informisanje posetilaca o detaljima različitih zanimanja kao i pravcima u kojima je potrebno usavršavati se zarad dobijanja željenog posla.

Na adresi http://poslovi.infostud.com/info/opisi-zanimanja/index.php, recimo, može se saznati ko je Key Account Manager, šta je njegovo zaduženje i koje kvalifikacije mora da poseduje, šta radi Brand manager i po čemu se on razlikuje od PR managera. Na istom mestu moguće je proveriti čime se bavi Merchandiser a šta je zaduženje Portfolio menadžera, ko je dobar poslovni sekretar ili ko se krije iza uspešnog HoReCa menadžera, navedeno je u saopštenju Infostuda.

Informacije o traženim kvalifikacijama i mogućnostima zapošljavanja kreirane su na osnovu informacija iz oglasa za posao, učestalosti njihovog raspisivanja na sajtu poslovi.infostud.com i odzivom kandidata na njih.

Inače, sajt www.poslovi.infostud.com najposećeniji je sajt za zapošljavanje u zemlji i sa više od 3200 klijenata, zauzima dominantnu poziciju na domaćem tržištu. Jedini je specijalizovani sajt iz Srbije i okruženja koji je član Međunarodne asocijacije sajtova za zapošljvanje (International Association Employment Web Sites- IAEWS). Partner je Nacionalne službe zapošljavanja i portala posao.ba i moj-posao.net, najvećih portala za zapošljavanje i regrutaciju iz Bosne i Hercegovine i Hrvatske.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.