Izvor: eKapija | Nedelja, 21.05.2017.| 13:47
Izdvojite članak Odštampajte vest

Triglav osiguranje Srbija u prvom kvartalu ostvarilo rast ukupne premije od 38%

U prvom kvartalu 2017. godine Triglav osiguranje Beograd ostvarilo je rast ukupne premije od 38% (obračunato u evrima) u odnosu na isti period u prethodnoj godini.

Segment neživotnih osiguranja zabeležio je rast u evrima od 29%, dok je visok rast premije imovinskih, bez automobilskih osiguranja, na nivou od 41%. Izuzetno visok rast, u prva tri meseca ove godine društvo je zabeležilo u delu životnih osiguranja, i to pre svega zahvaljujući odličnom razvoju banko kanala. Društvo nastavlja rast i u segmentu dobrovoljnog zdravstvenog osiguranja. U poređenju sa istim periodom prethodne godine, Triglav osiguranje Srbija zadržalo je učešće na tržištu osiguranja od 4,7%, i ostalo na petoj poziciji od ukupno 19 osiguravajućih društava u Srbiji.

- Prvi kvartal 2017. godine je obeležio nastavak rasta fakturisane premije zahvaljujući pre svega poverenju klijenata i našom sposobnošću da adekvatno i pravovoremeno odgovorimo na njihove potrebe. Dodatno, na tržište Srbije smo uveli jedinstvenu mobilnu aplikaciju DRAJV kojom promovišemo i nagrađujemo bezbednu vožnju. Očekujemo da i u narednom periodu nastavimo stabilan rast uz jačanje sopstvene infrastrukture - izjavio je Dragan Marković, predsednik Izvršnog odbora Triglav osiguranja u Beogradu.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.