Izvor: eKapija | Subota, 20.05.2017.| 15:00
Izdvojite članak Odštampajte vest

Loznica dobila PetroSOLAR mobilijar

U centru Loznice postavljen je pametni PetroSOLAR totem sa interaktivnim touch monitorom, besplatnim USB punjačima za mobilne uređaje, WiFi internetom, LED rasvetom i prednjom i zadnjom pozicijom za brendiranje na inicijativu Turističke organizacije Loznice, navodi se u saopštenju kompanije Petro-mont.

Želja Turističke organizacije Loznice je da putem Interaktivnog touch monitora, brojnim turistima koji dolaze, kao i svojim sugrađanima pruži sve bitne informacije o gradu i njegovim turističkim potencijalima. Pored toga, zahvaljujući USB punjačima, svi korisnici i putni namernici će moći besplatno da dopune svoje mobilne uređaje, ili koriste WiFi internet, dok su zahvaljujući primeni zelene energije, izbegnuti su svi dodatni troškovi električne energije, jer se Totem samostalno napaja putem solarne energije, a tokom noći čak i osvetljava prostor u kome se nalazi jer poseduje samostalnu LED rasvetu.

Novosadska kompanija Petro-mont bila je ovogodišnji finalista za nagradu Aurea zbog svog energetski nezavisnom mobilijaru PetroSOLAR koji se napaja električnom energijom iz obnovljivih izvora energije putem solarnih panela.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.