Izvor: eKapija | Petak, 19.05.2017.| 10:56
Izdvojite članak Odštampajte vest

Licitacija za mesta na beogradskim pijacama 27. maja na Kaleniću

(Foto: Anna Dickie/shutterstock.com)
Javna licitacija za izdavanje tezgi, rashladnih vitrina i ramova održaće se u subotu, 27. maja, u 14 časova, u upravnoj zgradi pijace Kalenić u Ulici Maksima Gorkog bb, piše Beoinfo.

U ponudi se nalazi više od sto tezgi na pijacama Zeleni venac, Skadarlija, Kalenić, TC Novi Beograd, Blok 44, Zemun, Mirijevo, Karaburma, Borča, Smederevski đeram, Zvezdara, Dušanovac, Banovo brdo, Bele vode, Senjak, Železnik, Gornja varoš, Miljakovac – robna, Braća Jerković i Vidikovac.

Početna licitaciona cena utvrđena je u iznosu od 3.650 do 75.000 dinara, u zavisnosti od atraktivnosti mesta gde se predmetna pijačna oprema nalazi. Licitacioni bod iznosi 1.000 dinara za početnu licitacionu cenu do 25.000 dinara, odnosno 5.000 dinara za početnu licitacionu cenu višu od 25.000 dinara.

Pravo učešća na javnoj licitaciji imaju fizička lica i preduzetnici. Zainteresovani se prijavljuju u prostorijama uprave pijace, gde se nalazi pijačna oprema za koju žele da licitiraju. Krajni rok za prijavljivanje za licitaciju je 24 časa pre početka.
Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.