NavMenu

Beograd domaćin profesionalne mystery shopping konferencije

Izvor: eKapija Četvrtak, 18.05.2017. 13:52
Komentari
Podeli
(Foto: Khakimullin Aleksandr/shutterstock.com)
Veliko okupljanje profesionalnih kompanija za mystery shopping istraživanja iz Evrope i korisnika ovih usluga iz čitavog sveta održaće se od 23. do 25. maja 2017. u beogradskom hotelu Metropol Palace.

Konferenciji će prisustvovati oko 250 predstavnika kompanija (top menadžmenta, partnera ili vlasnika), a među učesnicima je i domaća firma Intelligence, kao jedini srpski predstavnik.

Predstavnici ove kompanije će sa svojim klijentom, kompanijom Doming, 24. maja prikazati rešenje za realan slučaj u praksi – otpori u organiziciji prilikom uvođenja mystery shopping metode.

Konferenciju organizuje asocijacija Mystery Shopping Providers Association Europe, čiji je Intelligence član od 2015. godine.

Mystery Shopping je merenje kvaliteta usluge, performansi i iskustva u kupovini prosečnog i obučenog kuca. Tajanstveni kupci su osobe svih godina, profila i socijalnog statusa koji su obučeni da poštuju scenario i profesinoalne standarde dok obavljaju procene i kasnije objektivno prenose svoje iskustvo.


Komentari
Vaš komentar

Top priče

17.03.2024.  |  Industrija, Građevina, Finansije

Priboj traži investitora za proizvodni pogon vredan 6 mil EUR - Na prodaju parcele u Slobodnoj zoni površine 7.082 m2

Opština Priboj raspisala je javni oglas za prodaju neizgrađenog građevinskog zemljišta površine 7.082 m2, u svojini Industrijskih parkova doo Priboj. U pitanju su sve katastarske parcele čija početna cena iznosi približno 15,6 miliona dinara, a nalaze se u okviru Slobodne zone Priboj. Investitor se obavezuje da na kupljenom zemljištu u narednoj godini izgradi proizvodni pogon površine najmanje 5.000 metara kvadratnih, zaposli

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.