Izvor: eKapija | Sreda, 17.05.2017.| 11:13
Izdvojite članak Odštampajte vest

Međunarodna logistička konferencija LOGIC 2017 od 25. do 27. maja u Beogradu

Na Saobraćajnom fakultetu u Beogradu će od 25. do 27. maja biti održana Međunarodna logistička konferencija LOGIC 2017. Cilj konferencije je da se akademska istraživanja i naučna saznanja povežu sa realnim logističkim problemima i obezbedi sinergija naučnih i praktičnih znanja.

Vodeća tema konferencije su inovacije u logistici i lancima snabdevanja. Kroz niz tematskih radionica i okruglih stolova biće predstavljene inovacije i nova logistička, informaciona i softverska rešenja na području: lanaca snabdevanja, city logistike, intermodalnog transporta, špedicije, provajdera, logističkih centara, skladištenja, pretovara, povartne i zelene logistike. Biće prestavljeni modeli i rešenja za merenje i unapređenje: kvaliteta, efikasnosti, ekonomičnosti, učinka i performansi u različitim lancima snabdevanja i logističkim sistemima.

Očekuje se više od 200 učesnika: profesora, istraživača, privrednika, menadžera, preduzetnika i stručnjaka iz logistike, lanaca snabdevanja, transporta, špedicije, trgovine, proizvodnje, osiguranja, finansija i uslužnog sektora.

Kompletan program konferencije pročitajte OVDE

Kompletan program radionica pročitajte OVDE.
Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.