NavMenu

Cif čisti Srbiju - Očišćen podzemni pešački prolaz kod Palate Albanija

Izvor: eKapija Sreda, 17.05.2017. 09:25
Komentari
Podeli
Čišćenje podzemnog pešačkog prolaza kod Palate Albanija u okviru kampanje Cif čisti Srbiju je završeno.

- Velika nam je čast što smo prvi put u okviru kampanje Cif čisti Srbiju posetili i Beograd, a još veće zadovoljstvo nam je da se zajedno sa Vama prošetamo kroz očišćen prolaz kod Palate Albanija. Imali smo nekoliko potencijalnih lokacija za čišćenje u Beogradu, ali pažljivo analizirajući želje građana, stanje u kojem se nalazi lokalitet i kako najviše da doprinesemo izgledu naše prestonice, prolaz kod Palate Albanija je bilo pravo rešenje - istakao je direktor kompanije Unilever Beograd Dobrivoje Milovanović.

- Na našu žalost nismo bili u mogućnosti da u potpunosti uklonimo grafite, ali smo uradili sve što je bilo u našoj moći i nadležnosti. Naša sledeća lokacija je Prva kragujevačka gimnazija i tome se veoma radujemo, jer ćemo povratiti prvobitni sjaj jednom od simbola tog grada - dodao je on.

Predstavnici kompanije istakli su da je akcija čišćenja Prve kragujevačke gimnazije već počela, a završetak radova planiran je za narednu nedelju. Odmah nakon gimnazije, biće započeto čišćenje spomenika u Spomen-parku slobode i pobede u Čačku, posvećenom palim borcima i žrtvama fašizma tokom Drugog svetskog rata.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

17.04.2024.  |  Industrija, IT, Telekomunikacije, Zdravstvo

Saradnja sa kompanijom Merk na podsticanju inovacija u Srbiji

Ministarka nauke, tehnološkog razvoja i inovacija Jelena Begović i direktor za Srednju Evropu i senior potpredsednik u kompaniji Merk Fransoa Feg potpisali su u Vladi Srbije Memorandum o razumevanju, koji je važan za nastavak strateške saradnje sa BIO4 kampusom. Begović je ocenila da je ovaj memorandum potvrda partnerstva na polju biomedicine, biotehnologije i nauke u Srbiji, izrazivši zadovoljstvo time što se jedna od najvažnijih

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.