NavMenu

Ruma izdvojila 50 miliona dinara za saniranje putne infrastrukture

Izvor: eKapija Utorak, 16.05.2017. 19:58
Komentari
Podeli
(Foto: mariait/shutterstock.com)
Ove sedmice u Rumi je krenulo asfaltiranje ulica sa lošom putnom infrastrukturom i krpljenje udarnih rupa, navodi se na sajtu opštine

Prva ulica koja se asfaltira je Miloša Obilića, a inicijativa je potekla od samih građana te ulice, izjavio je predsednik Opštine Ruma Slađan Mančić.

- Građani te ulice su obavestili da je put u veoma lošem stanju, ali i da ima problema sa divljom deponijom na kraju ulice, u delu gde se ona graniči sa vojnim kompleksom. Obišao sam pomenutu ulicu, stručne službe takođe, saglasili smo se da je ulicu potrebno asfaltirati. Nadležne službe će tretirati novonastalu deponiju, koja je mogući izvor zaraze, zbog brojnih glodara koji su je nastanili - poručio je Mančić.

Nakon ulice Miloša Obilića saniraće se i Železnička ulica u Rumi, a nakon čega kreću radovi na teritoriji cele rumske opštine.


- Mi smo svesno na poziciji u budžetu za asfaltiranje i saniranje putne infrastrukture izdvojili 50 miliona dinara, jer imamo pravo, na osnovu ugovora o održavanju, da revitalizujemo odmah sve deonice dužine do 500 metara. Tim sredstvima ćemo sigurno, da tako kažem, osvežiti mnoge ulice i presvući ih novim asfaltom. Železnička ulica u Rumi je prioritet svih prioriteta. Ona je jedna od najprometnijih u gradu, a zaista je u lošem stanju - rekao je Mančić.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

15.04.2024.  |  Saobraćaj

Air Serbia leti direktno od Beograda do Mostara

Air Serbia (Er Srbija) je letom JU634 uspostavila direktnu avio-liniju između Beograda i Mostara. Do tog grada u Bosni i Hercegovini, srpska nacionalna avio-kompanija od danas saobraća tri puta nedeljno, svakog ponedeljka, petka i nedelje. Let traje oko 50 minuta, navedeno je u saopštenju. - Danas uspostavljena avio-veza između Beograda i Mostara rezultat je odlične saradnje i snažne podrške koju nam je pružio Aerodrom Mostar. Verujemo

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.