NavMenu

Poslovanje kompanije Elecom sistem usklađeno sa međunarodnim standardima

Izvor: eKapija Ponedeljak, 15.05.2017. 13:22
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: Bacho/shutterstock.com)Ilustracija
Elecom sistem d.o.o. dobio je sertifikate kojima se potvrđuje da su sistemi menadžmenta u toj beogradskoj kompaniji usklađeni sa međunarodnim ISO standardima.

Uspešno sertifikovan integrisani menadžment sistem, znači da je poslovanje firme u skladu sa najboljim svetskim korporativnim praksama, navedeno je u saopštenju kompanije.

Elecom sistem je preduzeće za proizvodnju, usluge i trgovinu na veliko elektromaterijalom i opremom. Osnovna delatnost preduzeća je inženjering, projektovanje, stučni nadzor i tehnička kontrola, izvođenje radova i održavanje elektroinstalacija slabe i jake struje, izrada elebarata energetske efikasnosti, kao i veleprodaja elektro opreme, materijala i pribora.

Elecom sistem je sertifikovao sistem menadžmenta kvalitetom (QMS) prema standardu ISO 9001:2015, sistem upravljanja životnom sredinom (EMS) prema standardu ISO 14001:2015, sistem menadžmenta zaštitom zdravlja i bezbednošću na radu (OHSAS) prema standardu OHSAS 18001:2007, sistem menadžmenta bezbednošću informacija (ISMS) prema standardu ISO/IEC 27001:2013 i sistem upravljanja energijom (EnMS) prema standardu ISO 50001:2011, dodaje se u saopštenju.


Pet sistema menadžmenta, za koje su dobijeni sertifikati, objedinjeni su u jedinstveni sistem - Integrisani sistem menadžmenta (IMS), što omogućava efektivnije ostvarivanje ciljeva i realizaciju procesa, kao efikasnije korišćenje resursa.

Uspešno sertifikovan integrisani menadžment sistem u Elecom sistem znači da je poslovanje firme u skladu sa najboljim svetskim korporativnim praksama i doprinosi jačanju konkurentnosti na tržištu, dodaje se.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

17.04.2024.  |  Industrija, IT, Telekomunikacije, Zdravstvo

Saradnja sa kompanijom Merk na podsticanju inovacija u Srbiji

Ministarka nauke, tehnološkog razvoja i inovacija Jelena Begović i direktor za Srednju Evropu i senior potpredsednik u kompaniji Merk Fransoa Feg potpisali su u Vladi Srbije Memorandum o razumevanju, koji je važan za nastavak strateške saradnje sa BIO4 kampusom. Begović je ocenila da je ovaj memorandum potvrda partnerstva na polju biomedicine, biotehnologije i nauke u Srbiji, izrazivši zadovoljstvo time što se jedna od najvažnijih

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.