NavMenu

Podgorička Neregelia se širi na sektor logistike - Dogovoreno strateško partnerstvo sa kompanijom Montenomaks C&L

Izvor: eKapija Petak, 12.05.2017. 17:34
Komentari
Podeli
Kompanija Neregelia, koja predstavlja lidera na distributivnom tržištu Crne Gore, najavila je da u 2017. godini u kojoj obeležava 20 godina poslovanja, planira širenje na sektor logistike u saradnji sa kompanijom Montenomaks C&L.

U svom saopštenju ova kompanija koja posluje u okviru Nelt grupe i predstavlja najveću distributivnu kompaniju u Crnoj Gori, navodi da ima 26 principala i godišnji promet od 62 mil EUR, te da distribuiraju proizvode vodećih međunarodnih kompanija iz oblasti robe široke potrošnje i farmaceutskog biznisa, kao što su Procter & Gamble, Mars, Philip Morris, Mondelez, SC Johnson, Sebapharm, Neoplanta, itd.

- Neregelia je počela svoj put pre 20 godina, sa samo 4 zaposlena. Danas, u kompaniji radi blizu 200 zaposlenih, a vrednost imovine se procenjuje na oko 20 mil EUR. Nastavljamo da širimo oblasti poslovanja i ove godine planiramo strateško partnerstvo sa kompanijom Montenomaks, koje u ovoj fazi podrazumeva razmenu znanja i upotpunjavanje kapaciteta - saopštila je izvršna direktorka kompanije Ljilja Pižurica, koja kompaniju vodi od 2008. godine.


Kakao se dodaje u saopštenju, Montenomaks C&L se od svog osnivanja 1999. godine do danas kontinuirano razvijala u pravcu zaokruživanja procesa pružanja usluge kompletne brige o robi klijenta, od momenta preuzimanja, preko svih carinskih procedura, pa do dostave na željeno odredište.

- Danas smo lider u poslovima logistike i špedicije u Crnoj Gori sa 140 zaposlenih i prometom od preko 4 mil EUR. Uvereni smo da ćemo uz strateškog partnera - Nelt grupu, imati još bolje rezultate i pozicionirati se kao regionalno respektabilna kompanija - naveo je izvršni direktor kompanije Montenomaks C&L, Radovan Radulović.

Neregelia je do Nelt Grupe, organizacionog sistema koji posluje na Zapadnom Balkanu, ali i na tržištu Afrike, u Angoli, Zambiji i Mozambiku.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

02.05.2024.  |  Građevina, Zdravstvo

Obezbeđen novac za gradnju novog objekta Kliničkog centra u Kragujevcu

Za Klinički centar Kragujevac, kako je rekao mandatar za sastav nove Vlade Miloš Vučević, obezbeđena su sredstva iz budžeta države. Dodao je da je 22. marta ove godine dobijena građevinska dozvola za izgradnju novog objekta na površini od 24.500 metara kvadratnih. - Vrednost investicije za izgradnju je 45,1 mil EUR, a planira se da novi objekat ima 351 postelju i osam operacionih sala. Početak radova na novom objektu je planiran za

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.