NavMenu

SBB lansirao Unifi Travel - Najveća Wi-Fi mreža na svetu dostupna i korisnicima u Srbiji

Izvor: eKapija Sreda, 10.05.2017. 14:55
Komentari
Podeli
ilustracija (Foto: Ivana Vuksa)ilustracija
SBB regionalna Unifi mreža proširena je Unifi Travelom, najvećom Wi-Fi mrežom na svetu. Kako je saopštila ova kompanija, u saradnji sa kompanijom iPass, vodećim globalnim Wi-Fi operatorom, SBB je omogućio korisnicima da uštede u romingu i surfuju internetom na više od 60 miliona Wi-Fi tačaka, u preko 120 država.

Kako objašnjavaju, Unifi Travel pruža mogućnost da se jednostavno povežu i pristupe internetu, a Unifi aplikacija sa Unifi Travel dodatkom dostupna je za preuzimanje sa Google Play i App Store-a. Ukoliko korisnik putuje, sve što je potrebno da uradi jeste da se registruje na Unifi Travel unosom Moj SBB korisničkog imena i lozinke.

- Lansiranjem Unifi Travel-a, Unifi mreža prešla je granice regiona i proširila se na ceo svet, što našim korisnicima omogućava jedinstveni doživljaj tokom boravka u inostranstvu, jednostavnu Wi-Fi konekciju i smanjenje dodatnih roming troškova. Partnerstvo sa iPassom obezbedilo nam je pristup prvoj i najvećoj globalnoj Wi-Fi platformi sa neograničenim internetom. Internet ćete moći da koristite i u avionima i vozovima koji imaju Unifi Travel hotspot - izjavila je Viktorija Boklag, direktor kompanije SBB, i dodala da se mreža Unifi lokacija konstantno širi.


Servis je, dodaju, uključen u sve Trio Gold pakete, kao i Duo Gold Extra i Gold Premium pakete SBB-a, dok svi ostali korisnici SBB postpaid interneta imaju jedinstvenu priliku da besplatno isprobaju Unifi Travel servis tokom promotivnog perioda u trajanju od 30 dana.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Saobraćaj

Jovanović: Razmotriti kupovinu Siemens tramvaja proizvedenih u Kragujevcu za GSP Beograd

Gradska vlast u Beogradu treba da razmotri kupovinu tramvaja od kompanije Simens (Siemens), koji se proizvode u Kragujevcu, ukazao je direktor Centra za lokalnu samoupravu (CLS) Nikola Jovanović. Jovanović je u pisanoj izjavi podsetio da je pre tri godine tadašnji zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić najavio mogućnost kupovine Simens tramvaja koji se proizvode u Kragujevcu, za potrebe beogradskog GSP-a. - Kako su ovi tramvaji bili u

Izdvajamo još...

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.