Izvor: Tanjug | Ponedeljak, 09.06.2008.| 08:31
Izdvojite članak Odštampajte vest

Prvi interaktivni izlog u Beogradu - lako i besplatno do informacije o celokupnoj turističkoj i kulturnoj ponudi prestonice

U Beogradu je u petak (6. jun 2008. godine) počeo sa radom prvi interaktivni izlog, gde će zainteresovani moći lako i besplatno da se informišu o celokupnoj turstičkoj i kulturnoj ponudi prestonice.

Interaktivni izlog, veličine 120 puta 90 centimetara, postavljen je na izlogu Kulturnog centra Beograda (KCB) koji gleda na Knez Mihailovu ulicu, a jednostavnim pritiskom na izabrano polje otvara se tekstualna, zvučna i vizuelna informacija o konkretnom predmetu interesovanja korisnika.

Direktorka Kulturnog centra Beograda Danica Jovović-Prodanović kazala je da je taj centar dobio "novog kolegu" koji će, kao i Centar već pedeset godina, pružati najnovije i najkvalitetnije informacije.

Izlog će u promotivnom periodu od mesec dana sadržati informacije o programima KCB, kulturnoj i turističkoj ponudi Grada, a za korisnike će biti organizovana i nagradna igra.

Taj izlog sadrži raznovrsne podatake i promoter je celokupne ponude Beograda, vodič za prostorno snalaženje, smeštaj, provod, zabavu, sport, kupovinu, kao i punkt sa najaktuelnijm vestima na srpskom i engleskom jeziku.

Postavljanje izloga omogućili su KCB i firme "V Interact" i "XXL Marketing".

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.