NavMenu

Živinoprodukt iz Vranjske Banje i peti put na prodaju - Cena ostaje 606,7 miliona dinara

Izvor: eKapija Utorak, 25.04.2017. 10:16
Komentari
Podeli
(Foto: CHAIWATPHOTOS/shutterstock.com)
Stečajni upravnik fabrike Živinoprodukt iz Vranjske Banje oglasio je petu prodaju stečajnog dužnika kao pravnog lica neposrednom pogodbom uz prikupljanje pisanih ponuda.

Predmet prodaje je pravno lice čiju najznačajniju imovinu čine klanica živine, fabrika stočne hrane, farme za proizvodnju tovnih pilića, kao i udeo od 100% u privrednom društvu Hibrofarm u stečaju iz Vranjske Banje.

Procenjena vrednost fabrike je 606.690.197 dinara i nije minimalno prihvatljiva, niti na bilo koji drugi način obavezujuća ili opredeljujuća za ponuđača prilikom određivanja visine ponude.

Krajnji rok za dostavljanje ponuda je 26. maj 2017. godine do 12 časova, a njihovo javno otvaranje održaće se istog dana u 12.15 časova u Privrednom sudu u Leskovcu.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  IT, Telekomunikacije

Telekom Srbija grupa i zvanično na nemačkom tržištu - MTEL Nemačka otvorila vrata svojih poslovnica

Telekom Srbija grupa nastavlja sa širenjem poslovanja u Evropi. Na svečanosti organizovanoj povodom otvaranja poslovnica u Menhengladbahu i Dizeldorfu, generalni direktor Telekoma Srbija, Vladimir Lučić i generalni direktor MTEL Nemačka, Stefan Božić, presecanjem vrpce simbolično su otvorili novo prodajno mesto kompanije MTEL Nemačka i na taj način označili još jedan značajan korak u širenju poslovanja ove kompanije na velikim

Izdvajamo još...

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.