NavMenu

Banca Intesa kreditira izgradnju tržnog centra Ada Mall sa 64 mil EUR

Izvor: eKapija Četvrtak, 20.04.2017. 15:47
Komentari
Podeli
Banca Intesa saopštila je da je u saradnji sa PBZ bankom u Hrvatskoj i VUB bankom u Slovačkoj, kao članicama Intesa Sanpaolo grupe, potpisala sa kompanijom GTC S.A. obavezujuću ponudu u iznosu od 64 mil EUR za finansiranje izgradnje tržnog centra Ada Mall u Beogradu, prve investicije kompanije GTC u maloprodajni sektor Srbije.

Tržni centar Ada prostiraće se na ukupno 34.400 kvadratnih metara modernog maloprodajnog prostora dizajniranog i sagrađenog u skladu sa najvišim međunarodnim standardima.

- Verujemo da ćemo na ovaj način pružiti i doprinos daljem oporavku domaće građevinske industrije, budući da ulaganja ovog obima uvek imaju širi značaj kroz angažovanje velikog broja lokalnih kompanija - izjavila je Draginja Đurić, predsednik Izvršnog odbora Banca Intesa.

Tržni centar Ada Mall, smešten na Čukarici preko puta Ade Ciganlije, pored savremenog dizajna i atraktivne ponude više od 100 radnji i robnih marki, ponudiće i zone za zabavu i relaksaciju, poput panoramske bašte na krovu sa pogledom na jezero.


- Tržni centar Ada je osmišljen na način da svojim posetiocima pruži jedinstveno iskustvo kupovine u Beogradu - izjavio je Tomas Kurcman (Thomas Kurzmann), predsednik Upravnog odbora kompanije GTC.

Kompanija GTC dobila je konačnu dozvolu za izgradnju tržnog centra Ada sredinom februara 2017. godine. Izgradnja je započela 6. marta 2017. godine, a objekat će biti otvoren na jesen 2018. godine.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

15.04.2024.  |  Vesti

Srbija i Kenija jačaju privrednu saradnju - Povezivanje privrede i zapošljavanje radnika

Privredna komora Srbije (PKS) i Privredna komora Kenije (KNCCI) potpisaće Memorandum o saradnji u cilju snažnijeg povezivanja dve privrede u sektorima medicine i farmacije, poljoprivrede, građevinarstva, turizma, IKT-a i metalske industrije, kao i u sferi angažovanja kadrovskih kapaciteta iz Kenije na teritoriji Otvorenog Balkana, dogovoreno je na sastanku Marka Čadeža, predsednika PKS i Erika Rutoa, predsednika KNCCI. Čadež je na

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.