Izvor: eKapija | Četvrtak, 13.04.2017.| 15:53
Izdvojite članak Odštampajte vest

Nemačke firme traže dobavljače iz Srbije - Rok za prijave 25. april

Privredna komora Srbije, Nemačko-srpska privredna komora, predstavništva nemačke privrede u zemljama Zapadnog Balkana (AHK) i nemačko Udruženje za upravljanje materijalima, uvoz i logistiku (BME) uputili su poziv srpskim privrednicima da se uključe u projekat "Nemačka inicijativa za pronalaženje dobavljača u državama Zapadnog Balkana" i postanu dobavljači nemačkih kompanija.

Nakon velikih dobavljačkih inicijativa i skupova koji su organizovani u Minhenu i Dortmundu, nemačke kompanije koje traže dobavljače robe i usluga u određenim oblastima, u zemljama Zapadnog Balkana, sastaće se 31. maja 2017. u Beogradu sa predstavnicima firmi iz Srbije i regiona. Zainteresovane nemačke kompanije pretežno su iz oblasti metaloprerade, dobavljačkog sektora za autoindustriju, kao i sektora prerade i proizvodnje materijala od plastike, a manji broj firmi je iz elektro i elektronskog sektora.

Detaljnije informacije o načinu prijavljivanja, kao i profile nemačkih kompanija, u kojima su precizno navedeni uslovi koje firma iz Srbije treba da ispuni da bi se kvalifikovala za potencijalnu saradnju, nalaze se na sajtu Nemačko-srpske privredne komore – www.serbien.ahk.de.

Nemačko-srpska privredna komora već treću godinu zaredom organizuje ovaj projekat, kako bi srpskim privrednicima pružila šansu da prošire svoje poslovanje i na nemačko tržište.

Finalni rok za dostavljanje prijava za sve zainteresovane kompanije je 25. april 2017. godine.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.