NavMenu

Alti Logistika dobitnik nagrade Brend Leader Award u oblasti transporta i logistike

Izvor: Promo Sreda, 12.04.2017. 11:10
Komentari
Podeli
Privredno društvo Alti Logistika je dobitnik nagrade Brand Leader Award na 4. Biznis konferenciji Transport i logisitika održanoj u sredu (5. april 2017. godine) u Beogradu.

- Znamo koliko je svima važna pouzdanost, brzina, efikasnost, bezbednost i pravovremenost i zbog toga nam je posebno drago i ponosni smo što naša mlada kompanija prepoznata kao brend lider u današnjem konkurentskom okruženju - kažu u kompaniji Alti Logistika.

Kako navode, Alti Logistici, koja je zakoračila u drugu godinu poslovanja, je ova nagrada dala zadatak da nastavi kontiniurani pozitivni razvoj i inovativnim strategijama postavi više standarde u poslovanju i razvoju tržišta.

- Namera nam je da doprinesemo regionalnom razvoju logističkih usluga, učvrstimo poverenje, održimo i unapredimo standard u kvalitetu, profesionalnosti, pouzdanosti i konkurentnosti u oblasti transporta i logistike - navode u toj kompaniji.

Smatraju da je upravo ovo taj ključni momenat koji dodaje vrednost i izdvaja Alti Logistiku.

- Sigurni smo, da ćemo nastaviti istim pravcem i cilj nam je budemo u top 5 logističkih provajdera koji imaju prepoznatljiv brend koji se ogleda u pruženoj usluzi i odnosu prema klijentaima - dodaju u kompaniji.


Komentari
Vaš komentar

Top priče

23.04.2024.  |  Građevina, Saobraćaj

Najavljen tender za prvu deonicu brze pruge Beograd-Niš od Velike Plane do Paraćina

Delegacija Evropske unije u Srbiji najavila je raspisivanje tendera za izgradnju jednog dela brze pruge Beograd-Niš za 1. jul ove godine. Naručilac posla je Infrastruktura železnice Srbije, a tender se odnosi na deonicu Velika Plana-Paraćin. Kako je navedeno u prethodnom obaveštenju o raspisivanju tendera, pruga Beograd-Niš dužine 230 km je strateška za državu i njenu povezanost sa evropskim železničkim mrežama, a troškovi

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.