NavMenu

Japanska delegacija posetila modnu kuću Luna u Požarevcu

Izvor: eKapija Utorak, 11.04.2017. 15:22
Komentari
Podeli
Delegacija Japana u poseti modnoj kući LunaDelegacija Japana u poseti modnoj kući Luna
Modna kuća Luna ugostila je u petak, 7. aprila 2017. godine u Požarevcu, delegaciju Japana na čijem čelu je bila Etsuko Tsunozaki, supruga bivšeg ambasadora Japana u Srbiji, saopštili su iz ove kompanije.

Vlasnica i direktorka Lune, Biljana Jovanović, poželela je dobrodošlicu uvaženim gostima i tom prilikom predstavila im zaposlene i kompaniju, novu upravnu zgradu, proizvodni pogon i kreativni centar, upoznajući ih na taj način sa celokupnim proizvodnim procesom – od ideje do realizacije.

U Luna show room-u gostima iz Japana je predstavljena i nova kolekcija za proleće/leto 2017. godine.

Dolazak zvanične japanske delegacije jedna je u nizu diplomatskih poseta modnoj kući Luna. Pre dve godine kompaniju je posetilo osam ambasadorki, pružajući podršku Biljani Jovanović kao uspešnoj preduzetnici sa zapaženim rezultatima i doprinosom u razvoju tekstilne industrije Srbije, i ženskog preduzetništva uopšte.


Kako navode iz modne kuće Luna, potvrdu rezultata kompanije predstavljaju i brojna domaća i internacionalna priznanja, a poslednje u nizu je nagrada Najbolje iz Srbije 2016, za najbolji korporativni brend u prethodnoj godini.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

23.04.2024.  |  Finansije

Mali: UK Export Finance zainteresovan za finansiranje nekoliko projekata u Srbiji

UK Export Finance (UKEF) zainteresovan je da podrži nekoliko projekata u Srbiji, najavio je ministar finansija Siniša Mali. On se sastao sa Timom Reidom, generalnim direktorom UK Export Finance. Razgovarali su o nekoliko značajnih projekata širom Srbije koje ta finansijska institucija želi da podrži. - Drago mi je što sam imao priliku da predstavim naše makroekonomske rezultate, za koje smo dobili pohvale, ali i da čujem da je UK

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.