NavMenu

Tamara Vlastelica, Andrea Vaci i Arsen Rudan dobitnici PRO.PR Awards iz Srbije

Izvor: eKapija Ponedeljak, 10.04.2017. 11:49
Komentari
Podeli
Sa dodele priznanjaSa dodele priznanja
U subotu, 8. aprila 2017. godine, u Termama Tuhelj održana je svečana dodela prestižnih priznanja PRO.PR Awards.

Specifičnost ovog priznanja je to što je jedini program nagrađivanja na području komunikacijskog menadžmenta koji se dodeljuje pojedincima, a ne projektima, koji su svojim radom, profesionalnošću i ljubavlju odani komunikacijskim procesima, saopštili su organizatori PRO.PR konferencije.

Ovogodišnji dobitnici priznanja PRO.PR Awards iz Srbije su: prof. dr sc. Tamara Vlastelica sa Univerziteta u Beogradu, Andrea Váci iz Grada Subotice i Arsen Rudan iz kompanije Air Serbia.

PRO.PR Awards konkurs je osnovan 2012. godine, povodom obeležavanja desete godišnjice PRO.PR konferencije, prve međunarodne konferencije za komunikacijski menadžment u jugoistočnoj Evropi.

Ukupno su dodeljene 24 nagrade. Titulu Vision City dobio je grad Šibenik, a nagradu koja se dodeljuje menadžeru iz države domaćina konferencije - Vision Manager, Martina Bienenfeld, direktorka Turističke organizacije grada Zagreba. Ove godine prvi put je dodeljena nagrada PRO.PR Infigo Award, za životno delo, Ekremu Dupanoviću.

Uz navedene dobitnike iz Srbije, ovogodišnji dobitnici su i prof. dr sc. Smiljana Leinert Novosel sa Fakulteta političkih znanosti u Zagrebu, Violeta Colić iz Komunikacijskog ureda Colić, Laco i partneri, Dražen Dretar iz grada Varaždina, Jasmina Roškar iz Pošte Slovenije, Sebastjan Šik iz Luke Koper, Aleš Udir iz Iskratel-a, Ilarija Bašić iz MITA group-e, Ratko Kovačević iz Uprave za indirektno oporezivanje BiH, Nikolina Zeljko iz Spark poslovnog parka Mostar, Evridika Nikolovska iz Telekoma Makedonije, Natalija Milić iz Molson Coors-Pivara Trebjesa, Francis Ingham iz PRCA, Toni Muzi Falconi iz Methodos Italija, Yogesh Joshi iz Organizacije poslovnih komunikatora u Indiji, Ingrid Vogl iz Udruženja za odnose s javnošću Austrije, Elena Zelinskaya iz Rusije, Maxim Behar iz ICCO PR, kao i Mohamed Essa M Al Fadala iz katarskog Olimpijskog odbora.


- Svi ovogodišnji dobitnici, osim karijera koje su gradili u industriji odnosa s javnošću, kroz predanost, upornost i odricanje nesebično dele svoja znanja i iskustva sa ciljem inspirisanja struke. PRO.PR Awards je priča o strasti i ljubavi prema poslu odnosa s javnošću, koju s ponosom nastavljamo - izjavio je Danijel Koletić, predsednik komisije PRO.PR Awards.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Industrija, Saobraćaj, Finansije

Grad ustupa privatnicima više od 30 zemunskih i palilulskih autobuskih linija - Spreman nacrt JPP na deset godina, posao težak pola milijarde evra

Gradske linije na potezima 100 i 700, kao i još nekoliko linija koje prelaze preko Novog Beograda i Zemuna, definitivno će biti ustupljene privatnim prevoznicima. Danas se održava hitna telefonska sednica Privremenog organa grada, na kojoj je od 100 tačaka, najvažnija upravo ona koja se tiče Odluke o usvajanju predloga projekta javno-privatnog partnerstva u obavljanju javnog prevoza na pomenutim linijama. Nacrtom ove odluke predviđeno je

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.