NavMenu

Dopuna Busplus kartica i preko interneta

Izvor: Tanjug Nedelja, 09.04.2017. 07:11
Komentari
Podeli
Personalizovane Busplus kartice za javni gradski prevoz mogu se dopuniti i preko interneta, i to za ceo ili pola meseca, a moguće je dopuniti i godišnju kartu.

Gradski sekretar za javni prevoz Uglješa Mitrović kaže da je ta opcija nedavno omogućena, a nakon što su građani izrazili nezadovoljstvo time što Busplus ne može da se dopuni karticama, onlajn.

Dopuna kartice za prevoz vrši se preko sajta Busplusa, na kojem građani treba da otvore rubriku servisi, a zatim izaberu opciju - dopuna preko interenta.

Kad se otvori ta opcija, u tabeli je potrebno da se ukuca broj Busplus kartice koji se nalazi na poleđini, bez crtica, ostale podatke koji se traže i broj kreditne kartice, Visa ili Mastercard, objasnio je Mitrović.

Reč je o personalizovanim karticama, a moguće je izvršiti dopunu za ceo ili za pola meseca, u skladu sa pojedinačnim potrebama, kao i dopunu godišnje karte.


- Ovih dana je već 40 njih dopunilo Busplus na taj način, tako da je to polako zaživelo, sigurno da će idućeg meseca biti još više korisnika - rekao je Mitrović za Tanjug.

Građani, inače, osim na oko 2.000 prodajnih mesta, dopunu Busplus kartice mogu obaviti i mobilnim telefonima.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

26.03.2024.  |  Saobraćaj

Raspisan tender za stručni nadzor za projektovanje i izgradnju nove železničke pruge Jovanovac - Rasputnica Cvetojevac - Sobovica

Infrastruktura železnice Srbije raspisala je tender za stručni nadzor za projektovanje i izgradnju nove železničke pruge Jovanovac - Rasputnica Cvetojevac - Sobovica. Kako se pojašnjava, formiranje nove industrijske zone Sobovica uslovilo je potrebu za njenim povezivanjem sa postojećom železničkom infrastrukturom, odnosno sa prugom Lapovo - Kraljevo - Lešak - Kosovo Polje - Đeneral Janković - državna granica (Volkovo). - Postojeća

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.