NavMenu

Kompanija iz Švajcarske zainteresovana za izgradnju teniske dvorane kod Nove Varoši - Investicija vredna 2 mil EUR

Izvor: eKapija Petak, 07.04.2017. 12:20
Komentari
Podeli
(Foto: I love photo/shutterstock.com)
Opština Nova Varoš započela je pregovore sa investitorom iz Švajcarske oko izgradnje kompleksa teniskih terena u ovom kraju. Kako kaže predsednik opštine Radosav Vasiljević, namera investitora je da sagradi dvoranu sa teniskim terenima ali i svim drugim pratećim sadržajima.

On dodaje da bi obaveza lokalne samouprave bila, ukoliko se investitor odluči za izgradnju, da obezbedi zemljište površine dva hektra gde bi se sportski kompleks gradio, prenosi portal ppmedia.rs.

– Švajcarska kompanija čiji je vlasnik srpski državljanin zainteresovana je za izgradnju teniske dvorane i pomoćnih objekata u koju bi bilo uloženo oko 2 mil EUR. Naša obaveza je da pronađemo adekvatno zemljište za gradnju i to na lokaciji između Nove Varoši i Zlatibora kako bi mladi sportisti obe sredine mogli podjednako da je koriste. Takođe, investitor planira i da privuče vrhunske tenisere da svoje pripreme obave upravo u kompleksu koji sagradi – ističe prvi čovek ove opštine.

Vasiljević kaže i da je u opštinu stigao poziv od investitora da on sa svojim saradnicima ode u posetu Švajcarskoj gde bi se na licu mesta uverili u ozbiljnost celog projekta.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Industrija, Saobraćaj, Finansije

Grad ustupa privatnicima više od 30 zemunskih i palilulskih autobuskih linija - Spreman nacrt JPP na deset godina, posao težak pola milijarde evra

Gradske linije na potezima 100 i 700, kao i još nekoliko linija koje prelaze preko Novog Beograda i Zemuna, definitivno će biti ustupljene privatnim prevoznicima. Danas se održava hitna telefonska sednica Privremenog organa grada, na kojoj je od 100 tačaka, najvažnija upravo ona koja se tiče Odluke o usvajanju predloga projekta javno-privatnog partnerstva u obavljanju javnog prevoza na pomenutim linijama. Nacrtom ove odluke predviđeno je

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.