NavMenu

Centrosinergiji dodeljena nagrada Brand Leader Award 2017

Izvor: Promo Četvrtak, 06.04.2017. 15:08
Komentari
Podeli
Zoran PopovićZoran Popović
Na svečanoj ceremoniji u okviru 4. Biznis konferencije Transport i logistika Jugoistočne Evrope i Dunavskog regiona – TIL2017, pod pokroviteljstvom Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Republike Srbije, kompaniji Centrosinergija dodeljeno je priznanje Brand Leader Award 2017, za superiorni integrisani sistem menadžmenta sveobuhvatnih usluga u oblasti distribucije i logistike, za izuzetne poslovne rezultate, kontinuirane investicije u razvoj, profesionalan i konkurentan odnos ka poslovanju i organizacionu i operativnu izvrsnost.

Brand Leader Award 2017 priznanje je Centrosinergiji dodeljeno na osnovu niza standardizovanih kriterijuma koji podrazumevaju profesionalnost, inovativnost i visok stepen tržišne prepoznatljivosti. U ime kompanije nagradu je primio direktor Zoran Popović.

Brand Leader Award se dodeljuje poslednjih deset godina u cilju afirmacije najistaknutijih kompanija, institucija, pojedinaca i medija koji kontinuiranim pozitivnim razvojem i inovativnim strategijama postavljaju više standarde, na taj način unapređujući tržište i dajući inzvanredan doprinos u popularizaciji privrednog potencijala i kreiranja konkurentnog tržišnog imidža u regionu.

U radni deo konferencije Centrosinergija se uključila prezentacijom na temu digitalne transformacije društva i izazova koje ona donosi u mikro distribuciji. Predstavljena je "Click and Collect" platforma maloprodajnog lanca Moj kiosk koja će biti aktivirana ove godine uz logističku podršku Centrosinergije i koja kupcima nudi internet kupovinu sa besplatnom isporukom pošiljki na preko hiljadu kioska širom Srbije.

Centrosinergija Beograd pruža usluge distribucije i logistike i deo je poslovnog sistema Moj Kiosk Group, u čijem sastavu je i Moj Kiosk. Delatnost Centrosinergije je zasnovana na distribuciji štampanih medija, duvanskih proizvoda, SIM kartica i Bus Plus kartica, elektronskih dopuna pripejd kredita za mobilnu telefoniju i elektronskih dopuna za javni gradski prevoz u Beogradu. Korišćenjem najsavremenijih tehnoloških rešenja i inovativnim pristupom, uz visoku poslovnu i radnu etiku i dobru organizaciju poslovnih procesa, Centrosinergija svojim partnerima obezbeđuje povećanje prodaje, bolju zastupljenost na tržištu i manje troškove distribucije i logistike.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

22.04.2024.  |  Saobraćaj

Grad Beograd prodaje garaže - Početna cena 7.000 EUR

Grad Beograd oglasio je prodaju nepokretnosti u javnoj svojini, a reč je o garažnim prostorima u Ulici Salvadora Aljendea 18A. Na prodaju je ponuđeno 12 garaža, površine po 14 m2, koje se nude po početnoj ceni od po 7.000 EUR. Rok za podnošenje prijava je 30. april, a više detalja pogledajte OVDE.

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.