Izvor: eKapija | Utorak, 04.04.2017.| 11:56
Izdvojite članak Odštampajte vest

Kako efikasno upravljati radnim vremenom i sredstvima? - Kompanija Špica predstavila rešenja na konferenciji Technobank 2017

Na sedamnaestoj po redu konferenciji Technobank 2017, koja je održana 29 i 30. marta u beogradskom hotelu Crowne Plaza, kompanija Špica je predstavila svoja najnovija rešenja i iskustva u oblasti savremenog upravljanja radnim vremenom i savremenog upravljanja sredstvima.

Kako je saopšteno iz ove kompanije, u prezentaciji rešenja, poseban naglasak bio je na primenama u sektoru bankarstva, u kojem su sve izrazitiji zahtevi za povećanje efikasnosti i efektivnosti, s jedne strane, i za racionalizaciju troškova poslovanja, s druge strane.

Bankarski sektor u oštroj konkurenciji i sa zahtevima tržišta za snižavanje kamata, suočava se kao nikada do sada sa imperativom racionalizacije i povećanjem produktivnosti u svim segmentima poslovanja, smanjenjem troškova na svim pozicijama i, nažalost, smanjenjem broja zaposlenih, navedeno je u saopštenju.

Predstavnici Špice predstavili su svoja najnovija rešenja u efikasnom upravljanju radnim vremenom i sredstvima.

Ovakav pristup je pokazao da kompnaija razume poslovne procese i prioritete bankarskog sektora i da ima rešenja čija implementacija omogućava povećanje produktivnosti i smanjenje troškova, upravo efikasnijim i efektivnijim uravljanjem radnim vremenom i materijalnim sredstvima, što su ključni resursi, kako banaka, tako i drugih privrednih i državnih institucija, dodaje se u saopštenju.
Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.