NavMenu

Nenad Miščević novi komercijalni direktor kompanije Pepsico Zapadni Balkan

Izvor: eKapija Petak, 31.03.2017. 11:06
Komentari
Podeli
Nenad MiščevićNenad Miščević
Kompanija PepsiCo imenovala je Nenada Miščevića na poziciju komercijalnog direktora za područje Zapadnog Balkana, a koje obuhvata poslovanje u Srbiji i Bosni i Hercegovini.

Miščević na ovu poziciju dolazi sa pozicije menadžera za prodajne strategije, razvoj poslovanja i marketing u prodajnim objektima (Sales Strategy, New Business Development and Trade Marketing Manager) u kompaniji PepsiCo Zapadni Balkan.

Imenovanjem Nenada Miščevića, po prvi put od ulaska kompanije PepsiCo na tržište Zapadnog Balkana 2008. godine, kompanijom rukovodi lokalni kadar.

Nenad Miščević poseduje više od sedam godina iskustva na različitim komercijalnim pozicijama na tržištima Srbije i Bosne i Hercegovine. Značajnu ulogu je imao u postavljanju visokih standarda u rezultatima prodaje, uvođenju inovacija i uspešnom ostvarivanju prodajnih strategija.

Značajnim unapređenjima i upravljanjem profitabilnim inicijativama kod kupaca, Nenad Miščević je doprineo da poslovna jedinica PepsiCo Zapadni Balkan dobije IS&OP platinum sertifikat u 2016. godini, ostvarujući izvrsnost poslovnog procesa i obezbeđujući sigurnu putanju rasta poslovanja kompanije. Nenad Miščević je diplomirao na Ekonomskom fakultetu Univerziteta u Beogradu.

- Imamo potpuno poverenje u Nenadove sposobnosti i uz celo rukovodstvo tima na Zapadnom Balkanu, nastavljamo da unapređujemo mogućnosti, konkurentnu prednost na tržištu i ostvarujemo izuzetne poslovne rezultate - istakao je Kristof Gije, generalni menadžer kompanije PepsiCo za region centralne Evrope i šireg Balkana, kome će Nenad Miščević direktno odgovarati.

Na tržištu Zapadnog Balkana kompanija PepsiCo posluje kroz kompaniju Marbo Product u čijem vlasništvu su brendovi Chipsy, Clipsy, Pardon i Gud. PepsiCo Zapadni Balkan zapošljava više od 1200 ljudi i ima proizvodne linije u Magliću, kod Bačkog Petrovca i Laktašima u Bosni i Hercegovini.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

22.04.2024.  |  Građevina, Turizam, sport, kultura

U Rakovici u planu novi sportsko-rekreativni kompleks na 20.000 m2 - Moguća gradnja bazena, terena, akva parka...

Na području između trase železnice, Ulica Sretena Popovića, 13. oktobra i obilaznice oko Beograda u Rakovici, predviđena je izgradnja sportsko-rekreativnog kompleksa, umesto ranije planiranih privrednih zona, vidi se iz Plana detaljne regulacije za ovo područje, koji je beogradski Sekretarijat za urbanizam i građevinske poslove stavio na rani javni uvid. Povod za novi plan, kako se navodi, predstavlja inicijativa gradske opštine Rakovica

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.