NavMenu

Coolinarenje u bloku 31. marta

Izvor: Novosti Četvrtak, 30.03.2017. 15:04
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: Anna Dickie/shutterstock.com)Ilustracija
JKP Gradske pijace i Redesign organizuju, po peti put, muzičko-gastronomski spektakl Coolinarenje u bloku. U petak, 31. marta 2017. godine, na pijaci u Bloku 44, u periodu od 18 časova do ponoći predstaviće se više od 100 izlagača.

Beogradski noćni market postao je nezaobilazno mesto dobre zabave, druženja i kupovine različitih poljoprivrednih proizvoda "šampiona beogradskih pijaca", pripreme ukusnih specijaliteta, koje će te večeri pripremati jedan od najpoznatijih srpskih kuvara Miloš Jovanović sa svojim timom, kao i degustacije specijaliteta mnogih beogradskih restorana.

Ljubitelji mode i šopinga moći će da odaberu sjajne poklone po promotivnim cenama na štandovima dizajnera i da uživaju u dobroj zabavi.

U muzičkom delu programa, predstaviće se poznati mladi dj tim, Mirko i Meex. Njihovi setovi prošarani su različitim stilovima elektronske muzike od deep, fanky i club house-a, pa sve do elektro i minimal zvukova.

Cilj manifestacije Beogradski noćni market je unapređenje turističke ponude glavnog grada, a organizuje se uz podršku Skupštine grada Beograda i Turističke organizacije Beograda.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Finansije, IT, Telekomunikacije

Hrvatski Aircash stiže u Srbiju

Aircash, prvi hrvatski viševalutni gotovinski novčanik koji radi u državama Evropske Unije i u Švajcarskoj i ima million korisnika, najavio je dolazak na tržište Srbije. Ovo je za Bloomberg Adria potvrdio Hrvoje Ćosić, direktor kompanije. Izdavalac Aircash Mastercard prepaid kartice je licencirana institucija za elektronski novac s licencom Hrvatske narodne banke koja važi u svim državama EU. Upisani su u EU registar institucija za

Izdvajamo još...

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.