NavMenu

Više od 250 profesionalaca na 3. PANTHEON konferenciji kompanije Datalab

Izvor: eKapija Četvrtak, 30.03.2017. 12:10
Komentari
Podeli
Pred zainteresovanom publikom od 250 profesionalaca iz svih grana industrije, predstavnika malih i srednjih preduzeća, partnera i stručne javnosti, eksperti Datalab-a prikazali su 23. marta u beogradskom hotelu Radisson Blu Old Mill, kako na efikasan način kontrolisati i automatizovati poslovanje preko PANTHEON-a i povezanih rešenja, i na velika vrata uvesti preduzeće u 4.0 poslovanje.

Goste su pozdravili Andrej Mertelj, CEO Datalab-a, Aleksandar Bukumirović, direktor Datalab Srbija, i predstavnik strateškog partnera, Borko Crnogorac, direktor funkcije za mala i srednja preduzeća Telekoma Srbije.

Andrej MerteljAndrej Mertelj
Kako je saopštio Datalab, teme na konferenciji su ilustrovale više-nivoisku i efikasnu kontrolu u PANTHEON-u, obnovljene autorizacije, kontrolne mehanizme i dokumentaciju u PANTHEON-u, kao i automatizaciju postupaka i pregled poslovanja, automatske zadatke "preko noći", drill trough, brze preglede, kontrolne table i izveštaje.


- Pune radionice, 20 predavača, aktuelne teme, late night session tehnička radionica za hard core korisnike - uz sve to reklo bi se da je 3. PANTHEON konferencija u Beogradu postavila nove standarde u tematskoj i organizacionoj strukturi poslovnih događaja na tržištu regiona - dodaje se u saopštenju kompanije.

Za više informacija pogledajte sajt kompanije Datalab.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

15.04.2024.  |  Vesti

Srbija i Kenija jačaju privrednu saradnju - Povezivanje privrede i zapošljavanje radnika

Privredna komora Srbije (PKS) i Privredna komora Kenije (KNCCI) potpisaće Memorandum o saradnji u cilju snažnijeg povezivanja dve privrede u sektorima medicine i farmacije, poljoprivrede, građevinarstva, turizma, IKT-a i metalske industrije, kao i u sferi angažovanja kadrovskih kapaciteta iz Kenije na teritoriji Otvorenog Balkana, dogovoreno je na sastanku Marka Čadeža, predsednika PKS i Erika Rutoa, predsednika KNCCI. Čadež je na

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.