Izvor: eKapija | Utorak, 28.03.2017.| 08:59
Izdvojite članak Odštampajte vest

Novi projekti, analiza tržišta, građevinski materijali - Tematski bilten Nekretnine u Srbiji stiže 4. aprila

Promene na tržištu nekretnina su evidentne. Talas ulaganja nastavljen je i ove godine, a kako saznajemo od naših sagovornika, Srbiju tek čeka period u kome će izgradnja objekata biti i te kako dominantna. Kranovi su postavljeni širom naše zemlje, najviše naravno u Beogradu, a grade se poslovni, trgovinski, stambeni i industrijski objekti.

Raznolikost ponude uslovila je nove uslove na tržištu, ponuđeni su interesantni modeli poslovnog prostora, stambene zgrade luksuznijeg tipa na boljim lokacijama i novi koncepti za kupovinu…

Našu pažnju u Tematskom biltenu Nekretnine u Srbiji - Novi talas ulaganja podstiče privredu, koji izlazi 4. aprila, posvećujemo upravo analizi tržišta nekretnina, kretanju cena, temama iz oblasti planiranja i izgradnje, energetske efikasnosti, iznajmljivanja svih vrsta nekretnina, fasiliti menadžmenta, finansiranja projekata, osiguranja nekretnina itd.

O tržištu nekretnina i najnovijim projektima za eKapiju govori generalni direktor CBRE Dragan Radulović. O dosadašnjim rezultatima i novim projektima kompanije GTC razgovarali smo sa Milicom Nestorović.

Predstavićemo vam i projekte: Skyline, Ada Mall, Green heart, Voždove kapije.

O sektoru maloprodaje i novim konceptima trgovinskih objekata govorila je Mia Zečević, direktorka kompanije Novaston. Svoj osvrt na oblast nekretnina u Srbiji daće i predstavnici kompanija BIG CEE management, Zepter, Danos i RC Reinvest.

U rubrici Gradnja i upravljanje predstaviće se kompanije First Facility, Velux, Baumit, Alu Koenig i advokatska kancelarija Janković, Popović Mitić.

Predstavićemo i naselje Paunov breg, zatim kompleks na Banovom brdu koji gradi Finvest, naselje Sunnyville, kao i pametnu zgradu u Šapcu koju gradi kompanija Set. U Tematskom biltenu predstaviće se i advokatska kancelarija Marić i Mujezinović u saradnji sa Kinstellar, Kala konsalting, kao i sajt nekretnine.rs.

Ali to nije sve, očekujemo još ekskluzivnih sagovornika.

Pozivamo vas da nam se pridružite. Pišite nam na urednik@ekapija.com ili marketing@ekapija.com
ukoliko želite da budete deo našeg Tematskog biltena, a svakako nam pošaljite i vaše predloge i sugestije kako bismo ovu temu predstavili što kvalitetnije.

Sve Tematske biltene eKapije možete pročitati OVDE.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.