NavMenu

Simpo nagrađen na sajmu nameštaja u Skoplju - Mebel 2017 garnituri Lazar

Izvor: Novosti Subota, 25.03.2017. 12:57
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: WorldWide/shutterstock.com)Ilustracija
Srpska kompanija Simpo iz Vranja na 43. Međunarodnom sajmu nameštaja i opreme za domaćinstvo u Skoplju, u konkurenciji više od 400 domaćih i inostranih izlagača iz Srbije, Hrvatske, Grčke, Italije, BiH i Slovenije, nagrađena je priznanjem Mebel 2017 za garnituru Lazar, vrednovanu u kategoriji modularnog nameštaja za dnevni boravak.

Slađan Disić, generalni direktor Grupe Simpo rekao je da se garnitura Lazar, kao i čitava nova kolekcija vranjske industrije nameštaja, odlikuje udobnošću i funkcionalnošću, i, pre svega izuzetno visokim kvalitetom materijala, kože štofova i sunđera.

Svi ugrađeni materijali u modelima Simpo, kako je potvrdio, sertifikovani su iz sopstvene laboratorije, kao i iz inostranstva.

Na ovogodišnjem skopskom sajmu nameštaja poseta je znatno smanjena, kako se ocenjuje, prevashodno zbog ukupne ekonomske situacije u čitavom regionu. No, na centralnom štandu Simpo, gde najnovije modele srpska kompanija izlaže preko svoje firme u Makedoniji, kako je potvrđeno Novostima, ostvaruje se osetno uvećani prihod u odnosu na prošlogodišnji promet.

- Procenjuje se da je tokom prva tri dana sajma poseta bila manja čak za trećinu u odnosu na prošlu godinu, ali je i pored toga Simpo ostvario veći prihod nego prošle godine. I na ovoj sajamskoj manifestaciji Simpo nudi nameštaj modernog dizajna i visokog kvaliteta od sertifikovanih materijala. Većina naših modela je već prodata, što znači da i dalje uživamo tradicionalno potvrđeno veliko poverenje potrošača u Makedoniji – rekao je Disić.

Uprkos otežanim uslovima poslovanja, Disić očekuje da će Simpo u ovoj poslovnoj godini na tržištu Makedonije ostvairiti ukupan prihod u vrednosti od oko 5 mil EUR.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

17.04.2024.  |  Građevina, Saobraćaj

Gradiće se parking na Jastrepcu u okolini Kruševca

Gradska uprava grada Kruševca raspisala je javni poziv za izgradnju parking prostora sa pristupnom saobraćajnicom na planini Jastrebac. Procenjena ukupna vrednost radova bez PDV-a iznosi 24.196.392 dinara. Rok za prijavu je 13. maj. Detalje pogledajte OVDE.

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.