NavMenu

KPMG partner eKapije na projektu Aurea 2017.

Izvor: eKapija Petak, 24.03.2017. 12:20
Komentari
Podeli
Konsultantsko-revizorska kompanija KPMG partner je eKapije na projektu Aurea 2017.

Nagradu za investiciju godinu Aurea, poslovni portal eKapija dodeljuje devetu godinu zaredom, kompaniji koja je tokom prethodne kalendarske godine realizovala projekat koji se najbolje rangira po tri kriterijuma: inovativnost, društvena korisnost i finansijski potencijal.

- KPMG, kao velika međunarodna kompanija, podržava razvoj preduzetništva i startap kulture u Srbiji i regionu. Verujemo da se tu nalazi glavni izvor novih poslovnih ideja i inovacija, pokretačke energije, kao i poslovnog entuzijazma. Iz tog razloga podržavamo i projekat Aurea, koji prepoznaje domaće kompanije koje su realizovale inovativne, društveno korisne i finansijski isplative projekte u Srbiji. Treba nagraditi one koji se uspešno suočavaju sa izazovima u industriji - rekao je Dušan Tomić, partner u KPMG i jedan od članova žirija nagrade Aurea 2017.

U uži izbor za ovogodišnju nagradu ušlo je 8 projekata. O tome ko će poneti prestižno priznanje Aurea 2017 odlučiće stručni žiri, dok svoj glas daju i čitaoci portala eKapija i aurea.rs glasanjem putem interneta koje je otvoreno do 30. marta.


Dodela nagrada Aurea biće upriličena 5. aprila u beogradskom Aeroklubu, a osim glavne nagrade biće dodeljena i dva specijalna priznanja: za inovativnost i društvenu korisnost.

KPMG je globalna mreža profesionalnih firmi koje pružaju usluge revizije, poreskog i finansijskog savetovanja. Prisutni su u 152 zemlje sa više od 189.000 zaposlenih, u firmama članicama KPMG mreže širom sveta.

Društvo za konsalting i reviziju KPMG d.o.o. Beograd osnovano je 1996. godine, i danas je, sa više od 280 zaposlenih, jedna od najvećih kompanija za pružanje konsultantskih usluga na našem tržištu.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Industrija, Finansije

Stižu novi lovci na srpsko zlato - Australijski Strickland Metals kupio rudarski projekat na planini Rogozna

Strickland Metals ušao je u "unosnu srpsku zlatnu igru" nakon što je izdvojio 37 miliona dolara za kupovinu projekta Rogozna koji se može pohvaliti ogromnim resursom od 5,44 miliona unci zlatnog ekvivalenta (oko 170 tona), pišu australijski mediji. Australijski gigant Strickland Metals Limited bavi se otkrivanjem mineralizovanih sistema "svetske klase" sa fokusom na zlato i bakar. Kako navode mediji, za projekat zlata Rogozna Strickland

Izdvajamo još...

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.