NavMenu

Prvi korak u svetu logistike - Praksa za studente u Alti Logistici

Izvor: eKapija Četvrtak, 23.03.2017. 13:43
Komentari
Podeli
Prateći i osluškujući potrebe savremenog okruženja i mogućnosti koje se pružaju mladima, Alti Logistika je prepoznala potrebu da otvori svoja vrata za studentsku praksu.

- Pored razvijanja poslovanja i usluga, želimo da pružimo mogućnost mladima da upotpune svoja znanja koja su stekli na fakultetu i kreirali smo program prakse. Shodno tome smo sa Saobraćajnim fakultetom Univerziteta u Beogradu ostvarili poslovno-tehničku saradnju. Studenti završne godine na odseku za drumski i gradski transport imaju mogućnost da apliciraju za praksu u Alti Logistici d.o.o – navela je kompanija u saopštenju.

Kako kažu, za taj korak su se odlučili "jer su svesni činjenice, da je mladima koji su na završnoj godini studija potrebno određeno iskustvo kako bi mogli da se zaposle". Zbog toga je Alti Logistika otvorila vrata za "Prvi korak u svetu logistike" i omogućila studentima praksu.

Program prakse u Alti Logisitci je kreiran kako bi studentima Saobraćajnog fakulteta i / ili srodnih fakulteta pružio priliku da s jedne strane primene ono što su tokom studija naučili, a sa druge strane da savladaju potrebna nova znanja, veštine i steknu sposobnosti koje će im biti dragocena osnova za dalji razvoj.

- Naš program prakse "Prvi korak u svetu logisitke" ima cilj da podstakne mlade, entuzijastične, dinamične ljude koji su spremni da se uhvate u koštac sa izazovima u logističkom poslovanju - objašnjavaju u kompaniji Alti Logistika.

Više informacija o programu možete naći putem linka - Karijera ALTI LOGISTIKA

Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Energija, Građevina

Zbog RHE Bistrica izmeštaće se dva državna puta - EPS traži projektanta, potrebna i aktuelizacija studije opravdanosti gradnje

Elektroprivreda Srbije raspisala je tender za izradu idejnog rešenja i tehničke dokumentacije za izmeštanje državnih puteva za potrebe izgradnje reverzibilne hidroelektrane (RHE) Bistrica. Kako je navedeno u tehničkoj specifikaciji posla, trase objekata budućeg sistema RHE Bistrica u blizini akumulacije Potpeć se ukrštaju sa trasom državnog puta IIA reda broj 191 Bistrica-Priboj, a trasa državnog puta IIA reda broj 194 Kokin

Izdvajamo još...

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.