NavMenu

Merkur iz Vrnjačke Banje nominovan za najbolju regionalnu bolnicu

Izvor: eKapija Utorak, 21.03.2017. 14:52
Komentari
Podeli
Specijalna bolnica Merkur iz Vrnjačke Banje nominovana je za prestižnu evropsku nagradu za najbolju regionalnu bolnicu i menadžera godine.

Predstavnici Merkura, direktor Dejan Stanojević i rukovodilac marketinga Miodrag Miljković, prisustvovaće svečanoj ceremoniji proglašenja pobednika u Londonu, 28. marta, navodi se u saopštenju. Nagrade će biti dodeljene u okviru samita lidera "Dostignuća 2017", koji predstavlja platformu o novim trendovima, ulozi direktora u dostignućima kompanije i razvitku regiona, ulaganju u napredne regione, teritorije i poslove.

- Ove nagrade predstavljaju priznanje za izuzetnost, a još je veća čast što je Merkur jedini iz Srbije i regiona nominovan za ovo priznanje - izjavio je direktor Dejan Stanojević.

Ova nominacija je potvrda da Merkur kao medicinski centar svojom aktivnošću uspeva da prati zahteve i kriterijume najvišeg nivoa. Na to ukazuje činjenica da institucija koja dodeljuje pomenuto priznanje uzima u obzir samo vrhunska dostignuća, efektivan rad i kreiranje pozitivne slike na regionalom nivou u 2016. godini.

- Među kriterijumima za izbor pobednika navode se liderstvo i ličnost, profesionalizam, obrazovanje i menadžerske veštine direktora, kao i strateška vizija, ukupan učinak bolnice, multidisciplinarnost usluge, povoljni izveštaji od pacijenata, fokus na pacijentima i njihovom zadovoljstvu - izjavio je rukovodilac marketinga Miodrag Miljković.


Organizatori prestižnog događaja su Evropska biznis asocijacija (EBA), EBA konferencije i Međunarodni klub lidera, a nominacija za Merkur stiže u godini kada obeležava 70 godina uspešnog poslovanja.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

23.04.2024.  |  Građevina, Saobraćaj

Najavljen tender za prvu deonicu brze pruge Beograd-Niš od Velike Plane do Paraćina

Delegacija Evropske unije u Srbiji najavila je raspisivanje tendera za izgradnju jednog dela brze pruge Beograd-Niš za 1. jul ove godine. Naručilac posla je Infrastruktura železnice Srbije, a tender se odnosi na deonicu Velika Plana-Paraćin. Kako je navedeno u prethodnom obaveštenju o raspisivanju tendera, pruga Beograd-Niš dužine 230 km je strateška za državu i njenu povezanost sa evropskim železničkim mrežama, a troškovi

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.