Izvor: eKapija | Ponedeljak, 20.03.2017.| 15:26
Izdvojite članak Odštampajte vest

Dodeljene Diplomacy&Commerce nagrade na proslavi prvog rođendana magazina

Magazin Diplomacy&Commerce, sindikacija londonskog The Economist časopisa, proslavio je svoj prvi rođendan u četvrtak 16. marta u Mikser House-u, navodi se na sajtu Sveta.

Na događaju su uručene Diplomacy&Commerce nagrade, pojedincima, kompanijama i organizacijama koje su se istakle u humanitarnom radu, CSR aktivnostima, spajanju biznisa i edukacije, kulture i sporta, te doprinosu unapređenja uslova poslovanja, bilateralne saradnje, civilnog društva kao i privrednog ambijenta u Srbiji.

Diplomacy&Commerce nagrade su dodeljene u trinaest kategorija, kompanijama i organizacijama, kao i dve nagrade pojedincima: za doprinos razvoja civilnog društva i nagradu za unapređenje ekonomije.

Članovi žirija koji su odlučivali o dobitnicima bili su Marko Čadež, predsednik Privredne komore Srbije, Vladimir Vučković, član Fiskalnog saveta Srbije, Robert Čoban, predsednik Color Press Grupe, i direktorka Diplomacy&Commerce magazina, Ruža Ristanović.

Nagrada koju je dodelila redakcija magazina za lični doprinos razvoju ekonomije Marko Čadež, predsednik Privredne komore Srbije, a nagrada za lični doprinos razvoju civilnog društva pripala je direktoru Nemačko-srpske privredne komore Martin Knapp za projekat Serbian visions.

Tijana Škorić Tomić ispred I&F McCann groupe primila je nagradu
Nemačko-srpska privredna komora dobila je nagradu za unapređenje bilateralne saradnje i privrednog ambijenta.

Nagrade su još dobili Srpska asocijacija menadžera-SAM za doprinos unapređenju uslova za poslovanje, I&F McCann groupa za biznis inovacije i međunarodnu ekspanziju, Telekom Srbija za za održivi razvoj i doprinos zajednici, Porto Monteegro za korporativnu filantropiju u regionu, Coca-Cola i Heineken Srbija za najbolje društveno odgovornu kompaniju, Delhaize Srbija za najveći doprinos humanitarom radu, Telenor fondacija za najbolju fondaciju.

Knjaz Miloš dobio je nagradu Business & Sport, Vojvođanska banka i Galerija Matice srpske nagradu Business & Art, Direct Media nagradu Business & Education, Grand motors i brend Volvo nagradu Business & Zaštita životne sredine.
Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.