NavMenu

Info Media Group Srbija realizovala više od 350 kampanja u prvoj godini poslovanja

Izvor: eKapija Ponedeljak, 20.03.2017. 10:56
Komentari
Podeli
Nenad PetrovićNenad Petrović
Kompanija Info Media Group Srbija, deo regionalne OOH (Out-of-home) grupacije i provajder sa specijalizovanom medijskom ponudom oglašavanja u nacionalnoj mreži vozila javnog prevoza, obeležila je u petak, 17. marta 2017. godine, prvih godinu dana svog poslovanja. Portfolio usluga kompanije obuhvata oglašavanje u unutrašnjosti vozila kroz plakate, svetleće panoe, hengere, potpuno ili specifično brendiranje unutrašnjosti vozila folijom, sprovođenje promocija, kao i oglašavanje na spoljašnjosti vozila gradskog prevoza.

Samo tokom prve godine kompanija je realizovala više od 350 kampanja, brendirala spoljašnjost više od 340 vozila na površini od 20.000 m2 folije i brendirala unutrašnjost više od 4.500 vozila. U drugu godinu poslovanja Info Media Group ulazi i sa ponudom svetlećih panoa sa pozadinskim osvetljenjem, koji dodatno ističu reklamne poruke klijenata, a vidljivi su i noću.

Izvršni direktor Info Media Group Srbija, Nenad Petrović, rekao je na svečanosti povodom prve godine rada da agencija svoje poslovanje bazira na nacionalnoj mreži više od 1.000 vozila dostupnih u Beogradu, Novom Sadu, Subotici, Kragujevcu, Kruševcu, Čačku, Jagodini i Nišu. On je za uspešno poslovanje zahvalio članovima tima u Srbiji, partnerima iz regiona, klijentima i agencijama, kao i prevoznicima, i najavio razvojni projekat – digital signing displeje u unutrašnjosti vozila za emitovanje multimedijalnih sadržaja, koje će tržištu ponuditi do kraja 2017. godine.


Osim komercijalnih sadržaja, Info Media Group je tokom prethodne godine realizovala i projekte od opšteg društvenog interesa - kampanje Agencije za bezbednost saobraćaja, JAZAS-a i Instituta za transfuziju krvi, sa kojima će saradnja biti nastavljena i u 2017. godini.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Industrija, Saobraćaj, Finansije

Grad ustupa privatnicima više od 30 zemunskih i palilulskih autobuskih linija - Spreman nacrt JPP na deset godina, posao težak pola milijarde evra

Gradske linije na potezima 100 i 700, kao i još nekoliko linija koje prelaze preko Novog Beograda i Zemuna, definitivno će biti ustupljene privatnim prevoznicima. Danas se održava hitna telefonska sednica Privremenog organa grada, na kojoj je od 100 tačaka, najvažnija upravo ona koja se tiče Odluke o usvajanju predloga projekta javno-privatnog partnerstva u obavljanju javnog prevoza na pomenutim linijama. Nacrtom ove odluke predviđeno je

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.