Izvor: eKapija | Četvrtak, 16.03.2017.| 15:35

Raspisan tender za izgradnju i rekonstrukciju Kliničkog centra Srbije u Beogradu - Vrednost radova procenjena na 96,1 mil EUR

Budući izgled KC Srbije
Ministarstvo zdravlja Srbije raspisalo je javni poziv zainteresovanima za izgradnju i rekonstrukciju Kliničkog centra Srbije u Beogradu.

Poziv predviđa radove na proširenju i rekonstrukciji Kliničkog centra Srbije, a ugovor za Prvu fazu obuhvata renoviranje i proširenje dela postojeće centralne bolničke zgrade (ukupne površine oko 86.000 m2) i izgradnju novih tehničkih blokova A, B i D, parkinga i spoljnog uređenja, kao i parkinga A sa saobraćajnim rešenjem iz druge faze.

Procenjena vrednost javne nabavke iznosi 96,1 mil EUR. Procenjeni vremenski rok za završetak radova je 31 mesec od dana obezbeđenja pristupa gradilištu i uplate avansa, do prijema radova.

Ponuđači prilikom predaje svojih ponuda moraju da obezbede tendersku garanciju u iznosu od 3 mil EUR, a od uspešnog ponuđača će se tražiti da obezbedi i garanciju za dobro izvršenje posla u visini od 10% od iznosa ugovora pri njegovom potpisivanju.

Tenderska dokumentacija se može dobiti od Ministarstva zdravlja, a krajnji rok za predaju ponuda je 17. maj 2017. godine. Istog dana biće i javno otvaranje ponuda.

Više detalja možete pogledati OVDE.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.