NavMenu

Šansa za sticanje praktičnih znanja - Neofyton otvara 2 trening centra za studente u Novom Sadu

Izvor: eKapija Sreda, 15.03.2017. 15:40
Komentari
Podeli
Kompanija Neofyton učestovaće na sajmu poslovnih mogućnosti i stručnih praksi Konteh na Fakultetu tehničkih nauka u Novom Sadu 22. marta 2017, te je pozvala sve zainteresovane studente da ih posete i ponesu svoje biografije.

Neofyton je najavio otvaranje dva trening centra za praktičnu primenu znanja studenata iz oblasti mašinstva i prerade polimera, od kojih će jedan biti u okviru Fakulteta tehničkih nauka, a drugi u njihovom poslovnom prostoru.

- Smatramo da će studenti jedino kroz praktičnu primenu znanja moći da kreiraju još više inovacija i da stvore nove tehnološke trendove. U posebnom show room-u nalaziće se proizvodna jedinica "u malom": mašina za brizganje plastike, robot i kompletna prateća oprema, gde će studenti imati priliku da shvate kako funkcioniše proces prerade plastike, kao i da nadograde svoja stečena znanja. Pozivamo sve studente, počev od 3. godine studija da se prijave za praksu - kažu u kompaniji Neofyton.

Prijave se mogu poslati na anamarija.sabol@neofyton.com.

Iz kompanije Neofyton poručuju da je ovo pravo mesto za razvoj veština i znanja u oblasti najnovijih tehnologija u industriji prerade plastike.


- Studenti će imati priliku da direktno u radu na mašinama i opremi testiratju svoja znanja i unaprede sebe u najnovijim procesima i tehnologijama – ističe direktor Neofytona Zoran Tadić.

Neofyton je generalni zastupnik najvećih svetskih proizvođača mašina i prateće opreme za industriju prerade plastike, sa sedištem u Novom Sadu. Sa 25 godina iskustva u ovoj sferi poslovanja, kupcima pružaju potpunu podršku kroz puštanje u rad i obuku za rad na mašinama – kompletan know-how. Neofyton je zastupnik za tržišta Srbije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Makedonije, Crne Gore, Slovenije, a od 2016. i za tržište Afrike. Takođe, 2013. godine su otvorili i predstavništvu u Zagrebu.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

22.04.2024.  |  Saobraćaj

Grad Beograd prodaje garaže - Početna cena 7.000 EUR

Grad Beograd oglasio je prodaju nepokretnosti u javnoj svojini, a reč je o garažnim prostorima u Ulici Salvadora Aljendea 18A. Na prodaju je ponuđeno 12 garaža, površine po 14 m2, koje se nude po početnoj ceni od po 7.000 EUR. Rok za podnošenje prijava je 30. april, a više detalja pogledajte OVDE.

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.