NavMenu

Novi dom zdravlja na Labudovom brdu biće gotov 25. maja - U toku tender za nabavku opreme vredan 30 miliona dinara

Izvor: eKapija Sreda, 15.03.2017. 15:12
Komentari
Podeli
U toku su završni radovi na izgradnji novog objekta Doma zdravlja na Labudovom brdu, a gradski menadžer Goran Vesić kaže da je Grad Beograd za izgradnju ovog objekta, površine 5.500 kvadratnih metara, izdvojio 206 miliona dinara.

– U toku je tender za opremu vredan 30 miliona dinara, pa se može reći da je grad ukupno izdvojio 236 miliona dinara. Ova ustanova će "pokriti" 44.000 zdravstvenih kartona odnosno građane Petlovog brda, Labudovog brda, Vidikovca, Kijeva i Kneževca, koji do sada nisu imali adekvatnu zdravstvenu zaštitu – rekao je Vesić.

– Radovi će biti završeni 25. maja, što znači da će rokovi biti ispoštovani, zbog čega bi trebalo da zahvalimo i izvođaču radova, preduzeću Kej iz Valjeva. Podsetiću vas da je Grad Beograd "prebacio" prošle godine sva četiri kliničko-bolnička centra na republiku, pa je u našoj nadležnosti ostala samo primarna zdravstvena zaštita, to jest domovi zdravlja – naglasio je Vesić.

Predsednik opštine Rakovica Vladan Kocić podsetio je da je opština finansirala izradu projektne dokumentacije. On je takođe izrazio nadu da će saradnja sa gradom i u budućnosti biti zadovoljavajuća i da će rezultirati boljim kvalitetom života građana.

Direktorka Doma zdravlja Rakovica Dobrila Vasić istakla je da će Rakovičani dobiti novu zgradu doma zdravlja posle više od 40 godina. Ona je dodala da će u novom objektu biti obnovljena služba za zdravstvenu zaštitu žena, kao i da će dom zdravlja biti opremljen novom dijagnostičkom opremom.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Saobraćaj

Jovanović: Razmotriti kupovinu Siemens tramvaja proizvedenih u Kragujevcu za GSP Beograd

Gradska vlast u Beogradu treba da razmotri kupovinu tramvaja od kompanije Simens (Siemens), koji se proizvode u Kragujevcu, ukazao je direktor Centra za lokalnu samoupravu (CLS) Nikola Jovanović. Jovanović je u pisanoj izjavi podsetio da je pre tri godine tadašnji zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić najavio mogućnost kupovine Simens tramvaja koji se proizvode u Kragujevcu, za potrebe beogradskog GSP-a. - Kako su ovi tramvaji bili u

Izdvajamo još...

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.