NavMenu

Do kraja 2017. godine sređivanje više od sto fasada u Beogradu

Izvor: eKapija Sreda, 15.03.2017. 09:08
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: worker/shutterstock.com)Ilustracija
Beograd će u roku od nekoliko godina biti potpuno drugačiji i uređeniji grad, istakao je gradski menadžer Goran Vesić, gostujući u Jutarnjem programu RTV Pink, objavljeno je na sajtu Grada.

Prema njegovim rečima, u ovom trenutku se u Beogradu radi 61 fasada, pa će ih tako do kraja 2017. godine biti završeno ukupno više od 100.

- Ti radovi se finansiraju zajedničkim novcem Grada i Republike, a zahvaljujući finansijskoj pomoći Vlade Srbije rade se fasade na Kosančićevom vencu. Mi ne uzimamo kredite za te poslove, ne zadužujemo se, već se ovi poslovi obavljaju iz ušteda koje smo postigli u javnim preduzećima. Plan nam je da u 2018. godini pokušamo da uredimo čak 200 fasada, što znači da će centar grada biti potpuno promenjen. Kao što radimo pešačku zonu, gde će biti spomenik Zoranu Đinđiću, i Beograd na vodi, tako radimo i druge projekte, nastojeći da ulepšamo i razvijamo Beograd, čineći od njega pravi centar ovog dela Evrope - rekao je Goran Vesić.


Komentari
Vaš komentar

Top priče

17.04.2024.  |  Industrija, IT, Telekomunikacije, Zdravstvo

Saradnja sa kompanijom Merk na podsticanju inovacija u Srbiji

Ministarka nauke, tehnološkog razvoja i inovacija Jelena Begović i direktor za Srednju Evropu i senior potpredsednik u kompaniji Merk Fransoa Feg potpisali su u Vladi Srbije Memorandum o razumevanju, koji je važan za nastavak strateške saradnje sa BIO4 kampusom. Begović je ocenila da je ovaj memorandum potvrda partnerstva na polju biomedicine, biotehnologije i nauke u Srbiji, izrazivši zadovoljstvo time što se jedna od najvažnijih

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.