NavMenu

Otvara se prvi pivski hotel na svetu

Izvor: Radio 021 Utorak, 14.03.2017. 14:05
Komentari
Podeli
Otvaranje prvog pivskog hotela na svetu najavila je škotska pivara BrewDog i ovaj hotel će se zvati Dog House, a nalaziće se u američkoj državi Ohajo.

Ova neobična investicija koštaće oko 7,3 mil USD. Onaj ko bude učestvovao u finansiranju hotela biće nagrađen besplatnim noćenjima i graviranjem njihovih imena na bačvama.

Oni su pokrenuli kampanju na platformi za donacije Indiegogo, sa ciljem da sakupe 75.000 USD za razvoj projekta, pivskog hotela, a za samo nekoliko dana sakupili su 90% željene sume.

- To će biti najsrećnije mesto na zemlji, zaboravite na Diznilend - poručili su menadžeri.

Pivski hotel imaće oko 50 soba i u njemu će se služiti pivski doručak, bazeni i đakuziji biće ispunjeni pivom. Svaka soba će imati točilicu i frižider sa flaširanim proizvodima. Gostima će na raspolaganju biti spa tretmani za koji će se koristiti kreme od ječma i druge pivske atrakcije.


Prenoćište sa doručkom u standardnoj sobi koštaće 150 USD, dok će za noćenje u luksuznom apartvamu biti neophodno 2.000 EUR.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Industrija, Saobraćaj, Finansije

Grad ustupa privatnicima više od 30 zemunskih i palilulskih autobuskih linija - Spreman nacrt JPP na deset godina, posao težak pola milijarde evra

Gradske linije na potezima 100 i 700, kao i još nekoliko linija koje prelaze preko Novog Beograda i Zemuna, definitivno će biti ustupljene privatnim prevoznicima. Danas se održava hitna telefonska sednica Privremenog organa grada, na kojoj je od 100 tačaka, najvažnija upravo ona koja se tiče Odluke o usvajanju predloga projekta javno-privatnog partnerstva u obavljanju javnog prevoza na pomenutim linijama. Nacrtom ove odluke predviđeno je

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.