NavMenu

Travel Boutique dobitnik priznanja za promociju i razvoj preduzetništva u regionu

Izvor: eKapija Ponedeljak, 13.03.2017. 16:28
Komentari
Podeli
Ana Petrović na dodeli priznanja (Foto: travelboutique.rs)Ana Petrović na dodeli priznanja
Turistička agencija Travel Boutique dobila je posebno priznanje "Stvaratelji za stoljeća" za doprinos razvoju preduzetništva u srednjoj i jugoistočnoj Evropi u 2016. godini. Nagradu je primila direktorka agencije Ana Petrović na IV regionalnom samitu preduzetnika "300 najboljih" održanom u Dubrovniku od 10. do 12. marta 2017.

Primarni cilj samita je promocija važnosti preduzetništva za sveukupan ekonomski i društveni razvoj u regionu. Tokom ceremonije otvaranja, govorio je prošlogodišnji dobitnik nagrade za životno delo Dragoljub Vukadinović, predsednik Metalac grupacije iz Gornjeg Milanovca.

Među laureatima iz Srbije su, uz Travel Boutique, bili i Maja Raković, vlasnica radio Naxi-a, kao i Dragana Janjić, suvlasnica vinarije Aleksić, a iz Crne Gore - Milica Vuksanović, vlasnica privatne zdravstvene ustanove Poliklinika dr Vuksanović, kao i Luka Mišović iz 13. jul Plantaže.


Direktorka Travel Boutique-a Ana Petrović je na samitu održala prezentaciju o razvoju agencije i ukazala na važnost usavršavanja, edukacije i korišćenja programa podrške u razvoju preduzeća.

- Velika je čast dobiti regionalnu nagradu za doprinos u razvoju preduzetništva. Kontinuirano se trudimo da promovišemo samostalnost u poslovanju i motivišemo pre svega mlade ljude da se pokrenu i ostvare sebe kroz sopstveni biznis, a time će doprineti i razvoju društva u celini - rekla je Petrović.

Na samitu je govorila i Sanja Popović Pantić, predsednica Udruženja poslovnih žena Srbije, koja se osvrnula na razvoj ženskog preduzetništva u regionu, kao i osnaživanje žena u poslovnom svetu.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Industrija, Finansije

Stižu novi lovci na srpsko zlato - Australijski Strickland Metals kupio rudarski projekat na planini Rogozna

Strickland Metals ušao je u "unosnu srpsku zlatnu igru" nakon što je izdvojio 37 miliona dolara za kupovinu projekta Rogozna koji se može pohvaliti ogromnim resursom od 5,44 miliona unci zlatnog ekvivalenta (oko 170 tona), pišu australijski mediji. Australijski gigant Strickland Metals Limited bavi se otkrivanjem mineralizovanih sistema "svetske klase" sa fokusom na zlato i bakar. Kako navode mediji, za projekat zlata Rogozna Strickland

Izdvajamo još...

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.