Izvor: eKapija | Ponedeljak, 13.03.2017.| 16:28
Izdvojite članak Odštampajte vest

Travel Boutique dobitnik priznanja za promociju i razvoj preduzetništva u regionu

Ana Petrović na dodeli priznanja (Foto: travelboutique.rs)
Turistička agencija Travel Boutique dobila je posebno priznanje "Stvaratelji za stoljeća" za doprinos razvoju preduzetništva u srednjoj i jugoistočnoj Evropi u 2016. godini. Nagradu je primila direktorka agencije Ana Petrović na IV regionalnom samitu preduzetnika "300 najboljih" održanom u Dubrovniku od 10. do 12. marta 2017.

Primarni cilj samita je promocija važnosti preduzetništva za sveukupan ekonomski i društveni razvoj u regionu. Tokom ceremonije otvaranja, govorio je prošlogodišnji dobitnik nagrade za životno delo Dragoljub Vukadinović, predsednik Metalac grupacije iz Gornjeg Milanovca.

Među laureatima iz Srbije su, uz Travel Boutique, bili i Maja Raković, vlasnica radio Naxi-a, kao i Dragana Janjić, suvlasnica vinarije Aleksić, a iz Crne Gore - Milica Vuksanović, vlasnica privatne zdravstvene ustanove Poliklinika dr Vuksanović, kao i Luka Mišović iz 13. jul Plantaže.

Direktorka Travel Boutique-a Ana Petrović je na samitu održala prezentaciju o razvoju agencije i ukazala na važnost usavršavanja, edukacije i korišćenja programa podrške u razvoju preduzeća.

- Velika je čast dobiti regionalnu nagradu za doprinos u razvoju preduzetništva. Kontinuirano se trudimo da promovišemo samostalnost u poslovanju i motivišemo pre svega mlade ljude da se pokrenu i ostvare sebe kroz sopstveni biznis, a time će doprineti i razvoju društva u celini - rekla je Petrović.

Na samitu je govorila i Sanja Popović Pantić, predsednica Udruženja poslovnih žena Srbije, koja se osvrnula na razvoj ženskog preduzetništva u regionu, kao i osnaživanje žena u poslovnom svetu.
Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.