Izvor: eKapija | Ponedeljak, 13.03.2017.| 14:42
Izdvojite članak Odštampajte vest

Novi talas ulaganja podstiče privredu - Tematski bilten Nekretnine u Srbiji 4. aprila na eKapiji

Više od 500 gradilišta je aktivno samo u Beogradu. Prošle godine u Direkciji za građevinsko zemljište Beograda sklopljeno je 972 ugovora za izgradnju 650.000 kvadrata, ne računajući Beograd na vodi, a ove godine je u januaru potpisano 150 novih. Talas investicija u nekretnine, koji je pokrenut prošle godine, nastavljen je i u ovoj uz najavu novih grandioznih projekata.

Svedoci smo toga da će arhitektonska rešenja novih objekata ostaviti snažan pečat na gradove u kojima će biti podignuti.

Osluškujući sve veće interesovanje kompanija za tu oblast, našu pažnju u Tematskom biltenu Nekretnine u Srbiji - Novi talas ulaganja podstiče privredu posvećujemo upravo analizi tržišta nekretnina, kretanju cena, temama iz oblasti planiranja i izgradnje, energetske efikasnosti, iznajmljivanja svih vrsta nekretnina, fasiliti menadžmenta, finansiranja projekata, osiguranja nekretnina itd.

U Tematskom biltenu, koji ćemo publikovati 4. aprila, predstavićemo projekte o kojima se priča, kao i one čija izgradnja je već u toku. Kako je u našoj zemlji zabeležen trend intenzivne izgradnje kancelarijskog i maloprodajnog prostora, sa respektabilnim sagovorinicima ćemo razgovarati o ovoj temi, kao i o opravdanosti za novim kvadratima poslovnih objekata i retail parkova. Takođe, primetan je i rast tražnje za stambenim zgradama, te ćemo u Tematskom biltenu obraditi i tu oblast.

Razgovaraćemo sa svim relevantnim sagovornicima iz ove oblasti – predstavnicima Ministarstva građevinarstva, infrastrukturre i saobraćaja, Direkcije za građevinsko zemljište Beograda, Privredne komore Srbije, Inženjerske komore, konsultantima, investitorima, projektantima i ostalim stručnjacima u ovoj oblasti.

Pozivamo vas da nam se pridružite. Pišite nam na urednik@ekapija.com ili marketing@ekapija.com. ukoliko želite da budete deo našeg Tematskog biltena, a svakako nam pošaljite i vaše predloge i sugestije kako bismo ovu temu predstavili što kvalitetnije.

Prošlogodišnje izdanje Tematskog biltena iz oblasti nekretnina pročitajte OVDE.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.