NavMenu

Novi talas ulaganja podstiče privredu - Tematski bilten Nekretnine u Srbiji 4. aprila na eKapiji

Izvor: eKapija Ponedeljak, 13.03.2017. 14:42
Komentari
Podeli
Više od 500 gradilišta je aktivno samo u Beogradu. Prošle godine u Direkciji za građevinsko zemljište Beograda sklopljeno je 972 ugovora za izgradnju 650.000 kvadrata, ne računajući Beograd na vodi, a ove godine je u januaru potpisano 150 novih. Talas investicija u nekretnine, koji je pokrenut prošle godine, nastavljen je i u ovoj uz najavu novih grandioznih projekata.

Svedoci smo toga da će arhitektonska rešenja novih objekata ostaviti snažan pečat na gradove u kojima će biti podignuti.

Osluškujući sve veće interesovanje kompanija za tu oblast, našu pažnju u Tematskom biltenu Nekretnine u Srbiji - Novi talas ulaganja podstiče privredu posvećujemo upravo analizi tržišta nekretnina, kretanju cena, temama iz oblasti planiranja i izgradnje, energetske efikasnosti, iznajmljivanja svih vrsta nekretnina, fasiliti menadžmenta, finansiranja projekata, osiguranja nekretnina itd.

U Tematskom biltenu, koji ćemo publikovati 4. aprila, predstavićemo projekte o kojima se priča, kao i one čija izgradnja je već u toku. Kako je u našoj zemlji zabeležen trend intenzivne izgradnje kancelarijskog i maloprodajnog prostora, sa respektabilnim sagovorinicima ćemo razgovarati o ovoj temi, kao i o opravdanosti za novim kvadratima poslovnih objekata i retail parkova. Takođe, primetan je i rast tražnje za stambenim zgradama, te ćemo u Tematskom biltenu obraditi i tu oblast.

Razgovaraćemo sa svim relevantnim sagovornicima iz ove oblasti – predstavnicima Ministarstva građevinarstva, infrastrukturre i saobraćaja, Direkcije za građevinsko zemljište Beograda, Privredne komore Srbije, Inženjerske komore, konsultantima, investitorima, projektantima i ostalim stručnjacima u ovoj oblasti.


Pozivamo vas da nam se pridružite. Pišite nam na urednik@ekapija.com ili marketing@ekapija.com. ukoliko želite da budete deo našeg Tematskog biltena, a svakako nam pošaljite i vaše predloge i sugestije kako bismo ovu temu predstavili što kvalitetnije.

Prošlogodišnje izdanje Tematskog biltena iz oblasti nekretnina pročitajte OVDE.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Industrija, Saobraćaj, Finansije

Grad ustupa privatnicima više od 30 zemunskih i palilulskih autobuskih linija - Spreman nacrt JPP na deset godina, posao težak pola milijarde evra

Gradske linije na potezima 100 i 700, kao i još nekoliko linija koje prelaze preko Novog Beograda i Zemuna, definitivno će biti ustupljene privatnim prevoznicima. Danas se održava hitna telefonska sednica Privremenog organa grada, na kojoj je od 100 tačaka, najvažnija upravo ona koja se tiče Odluke o usvajanju predloga projekta javno-privatnog partnerstva u obavljanju javnog prevoza na pomenutim linijama. Nacrtom ove odluke predviđeno je

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.