NavMenu

Simpo obnavlja maloprodajne objekte u Srbiji i inostranstvu

Izvor: Blic Utorak, 07.03.2017. 15:47
Komentari
Podeli
(Foto: sorayafaii/shutterstock.com)
Kompanija Simpo namerava da do kraja godine preuredi pet maloprodajnih objekata u zemlji i tri u inostranstvu. Već je, za početak, obnovljen salon nameštaja u centralnoj pešačkoj zoni u Vranju površine 1.375 kvadrata.

Za renoviranje savremenog prodajnog salona nameštaja najnovije Simpove produkcije utrošeno je tri miliona dinara.

- Obnavljanjem maloprodajnih objekata u zemlji i okruženju nastojimo da naše proizvode što više približimo kupcima. Renovirani prodajni objekti neće zaostajati za onima u Njujorku, Parizu, Londonu i drugim svetskim metropolama. U obnovljenom prvom objektu u Simpovom sistemu maloprodaje, izložen je nameštaj proizveden od 2015. godine - kaže generalni direktor Slađan Disić.

- Zbog političke i ekonomske stabilnosti u Srbiji, Simpo je na zdravim poslovnim nogama. Zahvaljujući zdravom privrednom ambijentu, stabilnom monetarnom sistemu, kursu dinara, maloj inflaciji i političkoj sigurnosti, Simpo je sada moderna dobro organizovana firma prepoznatljiva ne samo po nameštaju svetskog kvaliteta, već i po ispunjenju ugovornih obaveza - dodao je Disić.

Gradonačelnik Vranja Slobodan Milenković rekao je da su novo rukovodstvo i lokalna samouprava dosta pomogli Simpu da prevaziđe višegodišnju agoniju i da su anulirana međusobna potraživanja.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

23.04.2024.  |  Građevina, Saobraćaj

Najavljen tender za prvu deonicu brze pruge Beograd-Niš od Velike Plane do Paraćina

Delegacija Evropske unije u Srbiji najavila je raspisivanje tendera za izgradnju jednog dela brze pruge Beograd-Niš za 1. jul ove godine. Naručilac posla je Infrastruktura železnice Srbije, a tender se odnosi na deonicu Velika Plana-Paraćin. Kako je navedeno u prethodnom obaveštenju o raspisivanju tendera, pruga Beograd-Niš dužine 230 km je strateška za državu i njenu povezanost sa evropskim železničkim mrežama, a troškovi

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.