Izvor: eKapija | Ponedeljak, 06.03.2017.| 11:51

Smanjenje vremena za oporavak podataka i aplikacija - Veeam predstavio novu direktnu integraciju sa Cisco HyperFlex

(Foto: everything possible/shutterstock.com)
Veeam Software, inovativni pružalac rešenja koja omogućavaju stalnu dostupnost preduzeća (Availability for the Always-On Enterprise), dodatno je proširio svoje partnerstvo sa kompanijom Cisco pokretanjem prve direktnog snimka stanja sa Cisco HyperFlex platformom hiper-konvergovane infrastrukture (HCI).

Integracija Veeam Availability SuiteTM rešenja sa softverski definisanom snagom umrežavanja i računarstva Cisco UCS-a sa Cisco HyperFlex HX platformom podataka je dizajnirana tako da pruži jednostavnost i poboljša efikasnost u modernoj eri hibridnog clouda, pri čemu Veeam omogućava preduzećima da skrate vreme formiranja rezervnih kopija i oporavka za 50% i da poboljšaju sveukupnu operativnu performansu.

- Smanjenje vremena za oporavak podataka i aplikacija je od najvećeg značaja za preduzeća, zbog čega je ovo saopštenje tako značajno za tržište - rekao je Peter McKay, predsednik i glavni operativni direktor u Veeam.

- Kombinacijom Veeam-ovih dokazanih rešenja dostupnosti sa Cisco HyperFlex platformom sledeće generacije, možemo da ponudimo korisnicima nenadmašnu dostupnost podataka i aplikacija. To znači da preduzeće može da realizuje svoje ulaganje u IT, bez zastoja proizvodnje koje suzbija njegovu sposobnost da izvede i isporuči inovativne proizvode i usluge korisnicima.

Veeamova direktna integracija sa Cisco HyperFlex-om će biti dostupna na globalnom nivou u drugom kvartalu 2017. godine.
Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.