NavMenu

Postoji li univerzalni recept za sreću?

Izvor: eKapija Četvrtak, 02.03.2017. 09:44
Komentari
Podeli
Sa diskusije SMART TrioSa diskusije SMART Trio
U okviru SMART Trio diskusije održane u Startit Centru u organizaciji Američke privredne komore u Srbiji (AmCham) i Univerziteta Sheffield, svoja iskustva na temu Sreće izneli su predsednica Obrazovno–istraživačkog društva Mihajlo Pupin Aleksandra Ninković Tašić, potpredsednik Delta Holdinga i regionalni direktor InterContinental Hotel Grupe Živorad Vasić i predsednik izvršnog odbora i generalni direktor Piraeus banke Vojislav Lazarević, saopštio je AmCham.

Ovi uspešni ljudi govorili su o tome šta je za njih sreća.

Za predsednicu Obrazovno-istraživačkog društva Mihajlo Pupin Aleksandru Ninković Tašić sreća znači živeti svoju profesiju i osećati oduševljenje onim čime se baviš.

Potpredsednik Delta Holdinga i regionalni direktor InterContinental Hotel Grupe Živorad Vasić kazao je kako ga posebno srećnim čine vreme provedeno sa najmilijima i njihova podrška.


Razloge svoje sreće otkrio je i generalni direktor i predsednik Izvršnog odbora Piraeus banke Vojislav Lazarević, koji je naglasio da u njih ubraja uspešnu saradnju i druženje sa kolegama.

U razgovoru je istaknuto da prava sreća nije egoistična, već društvena i da je zato presudno okružiti se prijateljima i od njih učiti. Učesnici razgovora zaključili su da je za sreću potrebno usporiti i uživati u profesionalnom i porodičnom životu, izaći iz rutine, setiti se svih onih stvari koje su nas nekada činile srećnim i naći vremena da im se ponovo posvetimo.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

23.04.2024.  |  Saobraćaj, IT, Telekomunikacije

Kentkart tuži Grad Beograd i zahteva 17 mil EUR odštete

Kompanija Kentkart, koja je godinama obavljala naplatu karata u gradskom prevozu, nakon raskida ugovora tužila je grad i zahtevala odštetu od 17 mil EUR, izjavio je predsednik Privremenog organa Grada Beograda Aleksandar Šapić. - Kontrolisali su sistem od 250 mil EUR godišnje. Ja tvrdim da preko 1 mil EUR ne mogu da dobiju, a mislim da će čak biti obrnuto, jer mi imamo dokaze da su unazadili sistem - rekao je Šapić za Radio-televiziju

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.